Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Παίζουν το…κορόιδο – Αλλάζει σαν τα…πουκάμισα τις προτάσεις ο Μπαϊρακτάρης

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Το… θέατρο του παραλόγου παίχτηκε τόσο στη Γενική Συνέλευση της ΑΕΚ όσο και στο Διοικητικό Συμβούλιο που ακολούθησε, χωρίς να λείψει η ένταση. Διαβάστε τις προτάσεις του Μπαϊρακτάρη και τις αποφάσεις που πάρθηκαν.

Ο Στάθης Μπαϊρακτάρης ταρακούνησε τα… νερά στη Γενική Συνέλευση της ΑΕΚ, οι παρευρισκόμενοι αντέδρασαν έντονα σε αρκετές περιπτώσεις και η ένταση μεταφέρθηκε στο διοικητικό συμβούλιο όπου ακούστηκαν άλλες δύο προτάσεις. Συνολικά μέσα σε λίγες ώρες ο Μπαϊρακτάρης έκανε 3!

Η αρχή έγινε στη Γενική Συνέλευση. Εκεί ο Μπαϊρακτάρης πρότεινε να δώσει άμεσα 3,5 εκ. ευρώ (το ποσό που είπε ο Δημητρέλος ότι είναι απαραίτητο για να πάρει την άδεια η ΑΕΚ) για να πάρει το 51% των μετοχών ενώ εξέφρασε τη διάθεση του να βάλει άλλα 20-30 εκ. ευρώ για να καλύψει χρέη.

Η αντίδραση ήταν άμεση, ακόμη και από τον εκπρόσωπο του Νίκου Νοτιά που είπε ότι δεν γίνεται με αυτά τα λεφτά να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών. Οι παρευρισκόμενοι πάντως εξαπέλυσαν φραστική επίθεση στον εκπρόσωπο του μεγαλομετόχου.

Το απόγευμα στο ΔΣ ο Στάθης Μπαϊρακτάρης, χωρίς δικηγόρο ή λογιστή επανέλαβε την πρωινή του πρόταση. Αυτή δεν έγινε και πάλι δεκτή και έτσι έκανε αντιπρόταση.

Σύμφωνα με αυτή θα δώσει 13 εκ. ευρώ για το 80% των μετοχών. Και πάλι υπήρξε ένταση: “Τι είναι αυτά που μας λες, δεν έχει ούτε μία τραπεζική εγγύηση να μας παρουσιάσεις” του είπαν άνθρωποι της ΑΕΚ, με τον Στάθη Μπαϊρακτάρη να απαντά: “Το μόνο που μπορώ να κάνω άμεσα είναι να δώσω 3,5 εκ. ευρώ για να πάρω το ποσοστό που μου αναλογεί με αυτά τα χρήματα.”

Τα πνεύματα ηρέμησαν και η σκυτάλη δόθηκε στους δικηγόρους των δύο πλευρών που σύμφωνα με πληροφορίες θα συζητήσουν την Πέμπτη.

Το θέμα είναι ότι η ΑΕΚ έχει τεράστιο πρόβλημα, κάτι που επιβεβαίωσε ο Ανδρέας Δημητρέλος και λύση δεν φαίνεται να υπάρχει, αφού ελάχιστοι φαίνεται να πιστεύουν στις προτάσεις Μπαϊρακτάρη.

Η απόφαση για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 23 εκ. ευρώ με τιμή μετοχής 1,20 ευρώ και η μείωση στην τιμή των εισιτηρίων ήταν η σημαντικότερες αποφάσεις που πάρθηκαν.

Η πρωινή πρόταση του Μπαϊρακτάρη

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε