Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ! Πρωταθλητής στη… ρουλέτα με τον Ολυμπιακό

twitter.com/paok_fc
twitter.com/paok_fc

Τον τίτλο του πρωταθλητή της Superleague στην Κ15 κατέκτησε ο ΠΑΟΚ! Τα πιτσιρίκια του “δικέφαλου του Βορρά” ήρθαν 1-1 στην κανονική διάρκεια του τελικού με τον Ολυμπιακό που έγινε στην “AEL FC ARENA”, αλλά σήκωσαν τελικά την κούπα, επικρατώντας 7-6 μέσω της διαδικασίας των πέναλτι.

Μετά από ένα εκπληκτικό παιχνίδι, που κρίθηκε στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι, η Κ15 του ΠΑΟΚ επικράτησε με 7-6 του Ολυμπιακού (1-1 το σκορ στην κανονική διάρκεια του ματς) και κατέκτησε το πρωτάθλημα της Superleague.

Οι Θεσσαλονικείς ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 28′ με τον Αλτιντζή, αλλά οι Πειραιώτες έστειλαν το ματς στα πέναλτι κάνοντας το 1-1 στις καθυστερήσεις με την κεφαλιά του Τόλιου.

Στη διαδικασία των πέναλτι ο πορτιέρε του ΠΑΟΚ, Μπαλωμένος, έπιασε το πέναλτι του Τόλιου και χάρισε την κούπα στην ομάδα του με σκορ 7-6.

Να αναφέρουμε πως τον τελικό παρακολούθησε από κοντά ο Γιώργος Σαββίδης και μάλιστα κατέβηκε και στον αγωνιστικό χώρο και έγινε… ένα με τους πιτσιρικάδες του ΠΑΟΚ, κρατώντας την κούπα στην αγκαλιά του.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε