Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

“Πέταξε” για Πολωνία η Εθνική – Δείτε ΦΩΤΟ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η αποστολή της Γαλανόλευκης αναχώρησε το μεσημέρι της Κυριακής για την Βαρσοβία, εκεί που θα ξεκινήσει η καλοκαιρινή της περιπέτεια για το Euro 2012, εκεί όπου θα διεξαχθεί η πρώτη φάση της διοργάνωσης. Διαβάστε τις δηλώσεις του Σάντος και των διεθνών και δείτε φωτογραφίες από το “Ελ. Βενιζέλος”.

Το πρωί της Κυριακής, η Εθνική ομάδα βρέθηκε σε εκδήλωση του ΟΠΑΠ που έγινε στο “Sofitel”, εκεί όπου ο Φερνάντο Σάντος, αλλά και κάποιοι διεθνείς αναφέρθηκαν στους στόχους του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο Euro2012.

ΦΩΤΟ Newsports

Σάντος: Κανείς δεν είναι καλύτερος από μας

ΦΩΤΟ Newsports

“Καθοριστικό το ματς με τους Πολωνούς”

ΦΩΤΟ Newsports

Ο Πορτογάλος τεχνικός και οι ποδοσφαιριστές του αναχώρησαν στις 15:30 με προορισμό την Βαρσοβία, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί η τελευταία φάση της προετοιμασίας και θα διεξαχθούν τα παιχνίδια του 1ου ομίλου όπου μετέχει η Ελλάδα.

ΦΩΤΟ Newsports

Να τονίσουμε πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προπονήθηκε στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά την Κυριακή το πρωί, για τελευταία φορά επί ελληνικού εδάφους, πριν αναχωρήσει για Πολωνία.

ΦΩΤΟ Newsports

Ο Βασίλης Τοροσίδης δεν κατάφερε και πάλι ν’ ακολουθήσει το πρόγραμμα των συμπαικτών του. Το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής ωστόσο δείχνει καθησυχαστικό σχετικά με την κατάστασή του, για το παιχνίδι της πρεμιέρας με τους Πολωνούς σε πέντε ημέρες.

ΦΩΤΟ newsports

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε