Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Πλατανιάς – Αστέρας Τρίπολης: Οι παραδόσεις είναι για να… σπάνε!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Στην πρώτη οκτάδα της Superleague ανέβηκε ο Πλατανιάς, που νίκησε 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης στα Περιβόλια. Οι γηπεδούχοι δεν είχαν κερδίσει ποτέ τον Αστέρα στο παρελθόν και μπήκαν αποφασισμένος να το… αλλάξουν. Οι Κρητικοί έλεγχαν το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά, ενώ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 19′, με τον Γουνδουλάκη να πετυχαίνει ένα πανέμορφο γκολ, το οποίο θέτει υποψηφιότητα για ένα από τα καλύτερα γκολ του φετινού πρωταθλήματος.

Ο πολύπειρος μέσος πλάσαρε ιδανικά από το ύψος της περιοχής, στέλνοντας τη μπάλα στο “Γ” της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει Μπαντή. Μετά την επίτευξη του τέρματος, οι κρητικοί οπισθοχώρησαν και “χτυπούσαν” τους φιλοξενούμενους με αντεπιθέσεις. Ο Αστέρας δεν κατάφερε να γίνει καθόλου απειλητικός στο πρώτο μέρος, με τους γηπεδούχους να χάνουν μία ευκαιρία στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου για να κάνουν το 2-0. Ο Μπανανά έπιασε ένα καλό σουτ, αλλά ο Μπατής, αυτή τη φορά, μπόρεσε να αποκρούσει.

Και στην επανάληψη, ο Πλατανιάς εδωσε χώρο στον Αστέρα, που όμς -πάλι- δεν κατάφερε να το εκμεταλευθεί. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι έφτασαν πολύ κοντά στο… πολυπόθητο δεύτερο γκολ στο 53′, με τον Μπαντή να αποκρούει το κοντινό σουτ του Ράμος. Οι Αρκάδες είχαν την κατοχή της μπάλας, πίεσαν για την ισοφάριση, παρόλα αυτά οι Κρητικοί ήταν αυτοί που και πάλι έφτασαν κοντά στο δεύτερο γκολ.

Η υπεροχή της ομάδας της Τρίπολης παραλίγο να… καρποφωρήσει στο 78′, με το σουτ του Μπερτόλιο να περνάει μόλις άουτ, αλλά στο επόμενο λεπτό ο Πλατανιάς “χτύπησε” με τον Ανγκούλο να κάνει το 2-0. Οι δυο ομάδες είχαν κάποιες καλές στιγμές για να φτάσουν σε ένα τέρμα στα υπόλοιπα λεπτά, με τον Πλατανιά να επιστρέφει τελικά στις νίκες.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε