Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Πολύ σκληρή για να “πεθάνει” η ΑΕΛ – Ματς “ροντέο” στη Νέα Σμύρνη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Σκοράροντας δύο φορές στο τελευταίο δεκάλεπτο η Λάρισα κατάφερε να πάρει “χρυσό” βαθμό στο 3-3 με τον Πανιώνιο. Δύο γκολ πέτυχε ο Νταμπίζας που αποβλήθηκε όντας εκτός εαυτού στο φινάλε. Δείτε το βίντεο.

ΠΑΕ ΑΕΛ: Στείλτε στον αγύριστο τον Μπέο

Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να προηγηθεί με την κεφαλιά του Γκαλίτσιου στο 21ο λεπτό, με τον αμυντικό των γηπεδούχων να μην πανηγυρίζει το τέρμα απέναντι στην πρώην ομάδα του. Δέκα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι διπλασίασαν το προβάδισμα τους με το πέναλτι που κέρδισε ο Κοντοές και εκτέλεσε εύστοχα ο Μήτρογλου.

 
Οι παίκτες του Τάκη Λεμονή μάλλον επαναπαύτηκαν στο 2-0 και στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα άλλαξε εντελώς. Η Λάρισα μπήκε αποφασισμένη να πουλήσει ακριβά το “τομάρι” της και κατάφερε να μειώσει με την κεφαλιά του Νταμπίζα στο 61΄. Στο 63΄ο Ιγκλέσιας σημάδεψε το δοκάρι, ενώ κόντρα στην ροή του αγώνα ο Μπάλαμπαν με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 77΄έδωσε ξανά αέρα δύο τερμάτων στους Νεοσμυρνιώτες.
 
Ούτε από αυτή την εξέλιξη λύγισαν, όμως οι “βυσσινί”. Στο 83΄ο Μετίν εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Ιγκλέσιας και στο 87΄ο Νταμπίζας πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ ισοφαρίζοντας σε 3-3. Ο αμυντικός της ΑΕΛ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για τον τρόπο που πανηγύρισε, ενώ στη συνέχεια σε έξαλλη κατάσταση διαμαρτυρόταν στους διαιτητές και κλοτσούσε τις διαφημιστικές πινακίδες.
 
Το τελικό 3-3 κρατάει ζωντανές τις ελπίδες της ΑΕΛ για παραμονή και αφήνει τον Πανιώνιο κοντά στην επικίνδυνη ζώνη.

 

Πανιώνιος (Λεμονής): Μάχο, Κβιρκβέλια, Όμο, Μήτρογλου, Γκαλίτσιος, Γουνδουλάκης, Κουμορτζί (Μπάλαμπαν 71′), Σιόβας, Κοντοές, Τσότσαλιτς, Σβέρκος (Λάτκα 59′).
 
ΑΕΛ (Κωστένογλου): Αμπάρης, Μελίσσης (Ταλ 46′), Βενετίδης, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Αμπουμπακάρι (Κανόμπιο 64′), Ιγκλέσιας, Κούλιτς, Ρομέου (Κουζέν 46′), Μετίν, Πανκράτ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε