Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Πρόκριση και… καλές γιορτές – Προο-δεύει το “νέο αίμα” του Παναθηναϊκού

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι “μικροί” του Παναθηναϊκού βρέθηκαν να χάνουν στο 6′ μέσα στον Κορυδαλό, στη ρεβάνς του 4-0 του ΟΑΚΑ, αλλά στην συνέχεια σοβαρεύτηκαν και με τον Χάρη Μαυρία σε ρόλο δημιουργού και σκόρερ νίκησαν την Προοδευτική 2-1 και πήραν την πρόκριση στην 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Πέτυχε γκολ ο Πετρόπουλος, πιθανότατα στο τελευταίο του παιχνίδι με τους “πράσινους”.

Διαφοροποιείται ο Ρότσα: Μη διαλυθούμε μετά από μία ήττα

Ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε με 11 παιδιά από την ακαδημία, τον Δώνη για πρώτη φορά βασικό, τους νεαρούς Γιαννιτσάνη και Μουζακίτη να ντεμπουτάρουν στο τέλος και με τον Αντώνη Πετρόπουλο να αγωνίζεται με το περιβραχιόνιο του αρχηγού, να σκοράρει και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να αποχαιρετά το “τριφύλλι”.

Οι “βυσσινί” μπήκαν δυνατά στον αγώνα, έχασαν πέναλτι με τον Λέκκα στο 3′ και άνοιξαν τελικά το σκορ με τον Παναγιωτόπουλο στο 6′, βάζοντας δύσκολα στους προβληματικούς “πράσινους” στο πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη, τα… πιτσιρίκια του Χουάν Ραμόν Ρότσα σοβαρεύτηκαν και κατάφεραν αρχικά να φτάσουν στην ισοφάριση με τον Πετρόπουλο στο 59′ και στην συνέχεια να πάρουν το προβάδισμα και τη νίκη με το γκολ του Μαυρία στο 83′.

Έτσι, οι “πράσινοι” κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση με συνολικό σκορ 6-1, μετά και το 4-0 του πρώτου αγώνα στο ΟΑΚΑ. Αντίπαλος του στην επόμενη φάση του θεσμού θα είναι ο νικητής του ζευγαριού Πλατανιάς – Αναγέννηση Καρδίτσας (3-1 το πρώτο παιχνίδι στα Χανιά).

Προοδευτική(Δραγωνάκης-Ιωακειμ): Ζήνωνος, Κουσούρης, Χόρτσας, Παπανικόλας, Μπελέρης, Κακαράς, Βασιλάκος, Μακαρονάς(61’ Τζώρτζης), Λέκας, Επιτροπάκης(46’ Αργυρίου), Παναγιωτόπουλος

Παναθηναϊκός(Ρότσα): Καπίνο, Πίντο, Μαυρίας(89’ Μουζακίτης), Σο, Μπαρμπαρούσης(88’ Γιαννιτσάνης), Μαρίνος, Λαγός, Πετρόπουλος, Φουρλάνος, Τριανταφυλλόπουλος, Δώνης (73’ Ζέκα)

Διαβάστε ακόμα…

“Ας μην έχαναν έτσι στη Βέροια”

Πήρε τα οικονομικά στοιχεία ο Φαϊζάλ

Ο Ρότσα άφησε εκτός αποστολής όλους τους “φευγάτους”

Εκκαθαρίσεις στον Παναθηναϊκό – Βύντρα και Χριστοδουλόπουλος στη μαύρη λίστα

Ο ΠΑΟΚ περιμένει στη γωνία για τον Βύντρα

Παίρνει…σκούπα ο Αλαφούζος

Αυστηρή ανακοίνωση από Αλαφούζο: Κάθαρση στον Παναθηναϊκό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε