Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Σαμαράς για Σαραγόσα: “Θα κάνω τη διαφορά”

Σαμαράς για Σαραγόσα: “Θα κάνω τη διαφορά”

Η Σαραγόσα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Γιώργου Σαμαρά, μετά τη θητεία του στις ΗΠΑ. Ο διεθνής επιθετικός από το 2016 ανήκε στη Ράγιο στην Οκλαχόμα, και σε 24 αγώνες του MLS σημείωσε δύο γκολ.

 Τους τελευταίους μήνες είχε βρεθεί χωρίς ομάδα και η Σαραγόσα του πρόσφερε συμβόλαιο συνεργασίας έως το τέλος της σεζόν.

Ο ισπανικός σύλλογος ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του την απόκτηση του 32χρονου άσου μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και ο Σαμαρά δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα της Αραγονίας: «Θα προσπαθήσω να κάνω τη διαφορά. Ήρθα εδώ για να δώσω τα πάντα. Ήρθα εδώ γιατί όλοι μου εξήγησαν ότι η Σαραγόσα δεν είναι μια ομάδα της Segunda Divisiοn, αλλά μια ομάδα που ψάχνει την άνοδό της στην Primera. Ο στόχος μου είναι να τους βοηθήσω να το πετύχουν», τόνισε σχετικά και συμπλήρωσε: «Με έπεισαν να έρθω μέχρι το τέλος της σεζόν και να παλέψουμε γι’ αυτό. Το τελευταίο μου ματς ήταν το Νοέμβρη, γιατί το πρωτάθλημα στις ΗΠΑ ξεκινά το Μάρτη και τελειώνει το Νοέμβρη. Είμαι καλά σε φυσική κατάσταση. Το μοναδικό που χρειάζομαι είναι χρόνος για να βρεθώ με τους συμπαίκτες μου και να βρω ρυθμό. Μπορώ να φέρω εμπειρία, θα προσπαθήσω να ταιριάξω στο σύστημα. Η ομάδα με εμπιστεύεται, ξέρω ότι υπάρχει πίεση από τον κόσμο, από τα ΜΜΕ, αλλά αυτό είναι μέρος της δουλειάς. Δεν έχω πρόβλημα να το διαχειριστώ.»

Σχετικά με τον τραυματισμό του τόνισε: «Είχα πρόβλημα τραυματισμού στην πλάτη για οκτώ μήνες, ήμουν στις ΗΠΑ γιατί θέλησα να είμαι κοντά στους γιατρούς μου. Μετά από τον τραυματισμό έπαιξα 25 ματς στις ΗΠΑ και είμαι καλά σε φυσική κατάσταση. Αποφάσισα να γυρίσω στην Ευρώπη και θα δώσω τα πάντα για τη Σαραγόσα. Είμαι ικανός να κάνω τη διαφορά.» Να σημειωθεί πως στην καριέρα του ο Σαμαράς έχει αγωνισθεί σε Χέρενφεν, Μάντσεστερ Σίτι, Σέλτικ, Γουέστ Μπρομ, Αλ Χιλάλ, ενώ μετρά 81 συμμετοχές κι εννέα τέρματα με την εθνική Ελλάδας.
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε