Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Σισέ: Η απόλυτη τρέλα στον ΠαναθηναΙκό

Την απόλυτη τρέλα έζησε ο Σισέ την Κυριακή στη φιέστα τίτλου
Την απόλυτη τρέλα έζησε ο Σισέ την Κυριακή στη φιέστα τίτλου, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ με τα 23 του γκολ βοήθησε τα μέγιστα τον Παναθηναϊκό να φτάσει στον τίτλο και δίνει πλέον σύνθημα για την κατάκτηση του νταμπλ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα L’Equipe ο Τζιμπρίλ Σισέ μίλησε για την απίστευτη φετινή χρονιά που έκανε με τους πράσινους. 

“Εζησα την απόλυτη τρέλα. Είναι η πρώτη φορά που είδα να γίνεται τέτοιο πράγμα στη ζωή μου, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν ήταν κάτι το δυσάρεστο.

Ακόμα δεν κάναμε τη μεγάλη γιορτή. Κάναμε μεταξύ μας ένα μικρό πάρτι διότι έχουμε μπροστά μας τον τελικό του κυπέλλου και θέλουμε να το κατακτήσουμε για να γιορτάσουμε μαζί και τους δύο τίτλους. Ο πρόεδρος ετοιμάζει πολύ μεγάλη γιορτή.
Οταν ήρθα τον περασμένο Ιούλιο στην Ελλάδα, αυτό που μου ζήτησαν ήταν να πετύχω όσα περισσότερα γκολ. Εβαλα 23 γκολ στο πρωτάθλημα, ένα στο κύπελλο και πέντε στο Europa League. Είχα ακόμα υποσχεθεί ότι θα κατακτούσαμε και το νταμπλ. Και έτσι πρέπει να γίνει, αυτό είναι το σωστό.”

Εν τω μεταξύ ο μάνατζερ του Γάλλου, Παύλος Τοπίδης μιλώντας σε γαλλικά ΜΜΕ τόνισε ότι ο Σισέ δεν ψάχνει ομάδα για να φύγει από την Ελλάδα:

“Ειλικρινά, δεν πιστεύω πως η άμεση επιστροφή σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα είναι πρωταρχικός στόχος για αυτόν. Έχει εκτιμήσει τον τρόπο με τον οποίο τον υποδέχτηκαν στην Ελλάδα και την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο Παναθηναϊκός. Αυτό είναι κάτι που σέβεται. Του δόθηκε μία ευκαιρία και αυτός ανταπέδωσε. Είναι πολύ καλά εδώ. 

Υπάρχει στην άκρη του μυαλού του το ενδεχόμενο μεταγραφής και θα εξετάσουμε τις όποιες προτάσεις έρθουν. Δεν νομίζω όμως να τον ενδιέφερε να πάει σε μία μέτρια ομάδα της Αγγλίας. Θα έπρεπε να βρει κάποια ομάδα καλύτερη από αυτή στην οποία είναι τώρα. Δεν εξαρτάται από το πρωτάθλημα, αλλά από την ομάδα που θα ενδιαφερθεί. Και φυσικά δεν είναι μόνο θέμα χρημάτων. Συγκεντρώνει περισσότερο ενδιαφέρον από ό,τι πέρυσι, αλλά δεν ψάχνει ομάδα. Έχει υπογράψει για τέσσερα χρόνια στον Παναθηναϊκό και η ομάδα θα αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό είναι που ήθελε και επαναλαμβάνω πως αισθάνεται πολύ καλά στην Ελλάδα.”

Αισιοδοξία για το γήπεδο

Μεγαλώνει το χάσμα Βαρδινογιάννη – Πατέρα

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε