Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Σκεφτόταν να φύγει στις ΗΠΑ ο Μπέος!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Όπως αναφέρεται στο πόρισμα της εισαγγελέως ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βόλου σκεφτόταν να το σκάσει στις ΗΠΑ.

Φαίνεται πως ο Αχιλλέας Μπέος είχε αντιληφθεί τον τελευταίο καιρό πως έσφιγγε ο κλοιός γύρω του και σκεφτόταν να φύγει στις ΗΠΑ.
 
Στο τελευταίο κεφάλαιο του πορίσματος της εισαγγελέως όπου περιέχονται τα συμπεράσματα, σημειώνεται: «Από το σύνολο των αποδεικτικών στοιχείων της δικογραφίας και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των αξιοποίνων πράξεων των κατηγορουμένων, ιδίως δε από τον οργανωμένο τρόπο δράσης τους (υλικοτεχνική υποδομή, χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών, κατοχή κινητών τηλεφώνων τα οποία σε πολλές περιπτώσεις είναι ενεργοποιημένα σε ονόματα τρίτων προσώπων, φυσικών ή νομικών, τραπεζικές καταθέσεις, διασυνδέσεις με πρόσωπα στο εξωτερικό) σε συνδυασμό και με το ποινικό παρελθόν τους προκύπτει ότι έχουν κάνει προπαρασκευαστικές ενέργειες για να διευκολύνουν τη φυγή τους».
 
Συγκεκριμένα, γίνεται επίκληση τηλεφωνικής συνομιλίας στη διάρκεια της οποίας ο Αχιλλέας Μπέος εμφανίζεται αγχωμένος για τη δικαστική διερεύνηση των στημένων αγώνων και εκφράζει την πεποίθηση ότι μπορεί να φύγει στην Αμερική – κατέχει αμερικανικό διαβατήριο. Ο δε συγκατηγορούμενός του Γ. Τσακογιάννης μεταβαίνει, όπως αναφέρεται στο πόρισμα, συχνά στην Ιταλία, ενώ διατηρεί και στενές φιλικές σχέσεις με βαρυποινίτες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε