Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Σοσιεδάδ για Βαλβέρδε, Φέγενορντ για Μήτρογλου

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Μετά την Βαλένθια και η Ρεάλ Σοσιεδάδ εμφανίζεται να ενδιαφέρεται για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, την ώρα που η ολλανδική Φεγενορντ στέλνει άνθρωπο στην Αθήνα για να δει από κοντά τον Κώστα Μήτρογλου.

Κάθε μέρα που περνάει το ενδεχόμενο να μην συνεχίσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο του Ολυμπιακού συγκεντρώνει όλο και περισσότερες πιθανότητες. Παράλληλα, αυξάνονται και οι μνηστήρες για τον “Τσινγκούρι”. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, η Ρεάλ Σοσιεδάδ αναμένεται να προσεγγίσει τις επόμενες ημέρες τον Βαλβέρδε με σκοπό να εκδηλώσει την επιθυμία της για συνεργασία.

Την ίδια στιγμή στον Πειραιά κρατούν στάση αναμονής, ωστόσο θέλουν να είναι έτοιμοι σε περίπτωση που ακούσουν το “όχι” από το στόμα του Βαλβέρδε, στην συνάντηση που θα έχει ο Ισπανός με τον Βαγγέλη Μαρινάκη μετά το Πάσχα.

Ο Ουνάι Έμερι της Βαλένθια αποτελεί μία περίπτωση που έχει όλο το… πακέτο, ενώ έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Βαλβέρδε.

Το τι θα γίνει με τον Βαλβέρδε θα καθορίσει και πολλές εξελίξεις στο ρόστερ. Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι του Κώστα Μήτρογλου. Ο Έλληνας στράικερ έχει πολλές πιθανότητες να επιστρέψει αν φύγει ο Βαλβέρδε, ωστόσο σε αντίθετη περίπτωση δεν αποκλείεται να πουληθεί. Η Φέγενορντ έχει εκφράσει ήδη ενδιαφέρον και την Τετάρτη του Πάσχα θα στείλει άνθρωπο για να τον παρακολουθήσει από κοντά στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε