Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Στη Ντούισμπουργκ ο Πλιάτσικας

Στη Ντούισμπουργκ ο Πλιάτσικας
Ο Έλληνας μέσος δόθηκε δανεικός από την Σάλκε στην ομάδα της Β’ κατηγορίας της Γερμανίας για ένα χρόνο.
Την ευκαιρία να πάρει… παιχνίδια στα πόδια του και να επανέλθει στις καλές εμφανίσεις θα έχει ο Βασίλης Πλιάτσικας, που δόθηκε δανεικός στην Ντούισμπουργκ -με την μορφή δανεισμού- για ένα χρόνο.
 
Ο 23χρονος μέσος βρίσκεται στη Σάλκε από το 2009, απ’ όταν έφυγε από την ΑΕΚ, ωστόσο έχει αγωνιστεί σε μόλις 9 παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ φέτος ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό και έχασε το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν.
 
Στις «ζέβρες», πάντως, θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί περισσότερο, καθώς ο νέος του προπονητής, Μίλαν Σάσιτς, δείχνει να τον υπολογίζει: “Ο Βασίλης είναι ένας παίκτης που αγωνίζεται με πάθος, ενώ μπορεί να προσφέρει πολλές λύσεις στη μεσαία, αλλά και την αμυντική γραμμή. Τον γνώριζα από την περίοδο που έπαιζε στην Ελλάδα, ενώ ξέρω πως έχει κληθεί και από τον Ότο Ρεχάγκελ στην εθνική ομάδα. Μετά τον τραυματισμό του στη Σάλκε δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στις ανάγκες της Bundesliga, αλλά είμαι βέβαιος ότι θα το κάνει εδώ. Θεωρώ ότι με το δανεισμό του θα ωφεληθούν και οι δύο πλευρές”, ανέφερε σχετικά ο Κροάτης τεχνικός.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε