Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Στο Λονδίνο για… ψώνια ο Αδαμίδης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Μια ανάσα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Πάπα Μπούμπασ Ντιόπ είναι πλέον η ΑΕΚ, με τον πρόεδρο της “Ένωσης” να βρίσκεται στο Λονδίνο για τις υπογραφές.

Το Σάββατο αναμένεται να γίνει το καθοριστικό ραντεβού ανάμεσα στον Αδαμίδη και τον εκτελεστικό διευθυντή της Πόρτσμουθ, Αντριου Ανδρονίκου, για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Χάρη στις πιέσεις που ασκεί το τελευταίο διάστημα ο Σενεγαλέζος διεθνής άσος προκειμένου να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα η Ενωση κατάφερε να βρει κώδικα επικοινωνίας με την Πόρτσμουθ και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να δείξουν καλή διάθεση για την ολοκλήρωση του deal.

 
Αυτό το πρέσινγκ άρχισε να αποφέρει καρπούς, καθώς ο αγγλικός σύλλογος γνωρίζει ότι δεν μπορεί να αντέξει το συμβόλαιο του Ντιόπ και δεν έχει άλλη πρόταση για την παραχώρησή του. Τη στιγμή που οι Αγγλοι άρχισαν να… λυγίζουν στο παιχνίδι μπήκε και η ΑΕΚ, μιλώντας για πρώτη φορά απευθείας με τους ιθύνοντες της Πόρτσμουθ, καθώς έκρινε ότι πλέον είχαν ωριμάσει οι συνθήκες.

Στις επαφές που έγιναν ο Αδαμίδης και ο Ανδρονίκου κατάφεραν να βρουν σημείο επαφής και αποφάσισαν να μιλήσουν από κοντά για να τελειώσουν το deal. Για τον λόγο αυτό ο πρόεδρος της ΑΕΚ πέταξε την Παρασκευή το απόγευμα για το Λονδίνο και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το βράδυ συναντήθηκε με τους εκπροσώπους του παίκτη, ενώ έκανε και κάποιες πρώτες επαφές με την πλευρά της Πόρτσμουθ.

 
Η ΑΕΚ αναμένεται να προσφέρει περίπου 200.000 ευρώ στην Πόρτσμουθ και να κάνει δικό της τον Ντιόπ με τον οποίο έχει συμφωνήσει για διετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές κοντά στις 800.000 ευρώ.
 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε