Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Στο Μάντσεστερ χάρηκε η… Γιουνάιτεντ! “Σφαλιάρα” για Τσέλσι [vids]

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Στο πρωτάθλημα δέχθηκε ξεγυρισμένη… τεσσάρα απ’ τη Σίτι. Η εκδίκηση της Γιουνάιτεντ όμως ήρθε μέσω του Λιγκ Καπ. Το γκολ του Μάτα έκρινε την κόντρα των δυο ομάδων στο «Όλντ Τράφορντ» και την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης – Ήττα και αποκλεισμός της Τσέλσι στην έδρα της Γουέστ Χαμ.

H Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδειξε ότι το ήθελε περισσότερο τη νίκη κόντρα στη Σίτι και η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο πήρε τη νίκη-πρόκριση στους «8» του Λιγκ Καπ Αγγλίας επικρατώντας με 1-0 στο «Ολντ Τράφορντ».

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου από τον Μάτα (54’). Ύστερα από την ασίστ του Ιμπραΐμοβιτς, ο Ισπανός μέσος πλάσαρε σωστά από την καρδιά της περιοχής και νίκησε τον Καμπαγιέρο .

Την ίδια ώρα, ο πρώτος στόχος της Τσέλσι χάθηκε! Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε μάλλον, πήρε αψήφιστα τον αγώνα με τη Γουέστ Χαμ και… τιμωρήθηκε, αφού α;ποκλείστηκε από τα «σφυριά» με 2-1.

Ο Σεϊκού Κουγιατέ στο 11’ και ο Εντιμίλσον Φερνάντες στο 48’ έδωσαν… αέρα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους, ενώ οι φιλοξενούμενοι απλώς κατάφεραν να μειώσουν στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Κέιχιλ.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε