Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Στο υπουργείο Οικονομικών για την φορολογία των νέων συμβολαίων

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Το θέμα της φορολόγησης των νέων συμβολαίων των ΠΑΕ, αποτελεί μεγάλο πρόβλημα για όλες τις ομάδες, μεταξύ των οποίων είναι και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Το υπουργείο οικονομικών θα επισκεφτεί την Τετάρτη αντιπροσωπεία της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος με βασικό θέμα προς συζήτηση ο μεγάλος συντελεστής φορολογίας που υπάρχει στα συμβόλαια των παικτών και που βαραίνει πολύ τις ΠΑΕ.
 
Την πρόταση κατέθεσε στη Σούπερλιγκα ο Παναθηναικός και την αποδέχθηκαν οι υπόλοιπες ΠΑΕ. Η αντιπροσωπεία της Σούπερ Λιγκας αποτελούμενη από ανθρώπους του “τριφυλλιού”, του Ολυμπιακού και της Ξάνθης και τον Πατρίκ Κομνηνό, θα συναντηθούν με τον ειδικό γραμματέα Ιωάννη Καπελέρη και τον Υφυπουργό Φίλιππου Σαχινίδη.
 
Οι εκπρόσωποι της Λίγκας θα ζητήσουν κάποια ευνοϊκή ρύθμιση, ίσως να μοιράζεται το ποσό του 45% μεταξύ ομάδας και παίκτη, κάτι πάντως που να καθιστά βιώσιμες τις εταιρείες οι οποίες θεωρούν πως από δω και στο εξής δεν θα τα βγάζουν πέρα οικονομικά. Ήδη αρκετές αντιμετωπίζουν προβλήματα και σίγουρα αν καταφέρουν να πάρουν κάτι από αυτή τη συνάντηση, θα βγουν κερδισμένες.
 
Θυμίζουμε ότι μέχρι και φέτος, η φορολογία των συμβολαίων ήταν 21%, πλέον όμως το συγκεκριμένο ποσοστό -με τα νέα μέτρα- ανεβαίνει κατακόρυφα…

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε