Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Θυμωμένος ο Χάβος

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Μπορεί να εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την συνολική απόδοση της ομάδας του, ωστόσο ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν παρέλειψε να εκφράσει στους παίκτες του τον θυμό του για τις χαμένες ευκαιρίες στον αγώνα με τον Ηρακλή.

«Η ομάδα έπαιξε αρκετά καλό ποδόσφαιρο σε μεγάλα χρονικά διαστήματα του αγώνα με τον Ηρακλή και είμαι πολύ ικανοποιημένος απ’ αυτό το γεγονός, αλλά ταυτόχρονα είμαι και θυμωμένος γιατί δεν καταφέραμε να βάλουμε τουλάχιστον ένα γκολ για να πάρουμε την νίκη. Κι αυτό συνέβη επειδή στην τελική ενέργεια οι επιθετικοί δεν ήταν καθόλου συγκεντρωμένοι» είπε αρχικά ο Χάβος στους παίκτες του.
 
Ο Έλληνας τεχνικός προσέθεσε πως «δεν είναι δυνατόν να έχουμε εφτά κλασικές ευκαιρίες και να μην βάζουμε ούτε ένα γκολ. Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό σε ομάδα που έχει υψηλούς στόχους. Δεν πρέπει να ξαναγίνει. Πρέπει να έχετε καθαρό μυαλό στο παιχνίδι. Τώρα, πλέον, κοιτάμε το επόμενο ματς με την Κέρκυρα, στο οποίο χρειαζόμαστε την νίκη για να μπούμε δυνατά στα πλέι οφ».
 
Σε ότι αφορά τα πλάνα του Μάκη Χάβου ενόψει Κέρκυρας, ο Έλληνας τεχνικός δοκίμασε σε σχήμα 4-2-3-1 τους Χαλκιά, Ετό, Σακελλαρίου, Τσιρίλο και Μπαλάφα στην άμυνα, δίδυμο στα αμυντικά χαφ τον Τσουκαλά με τον Βιτόλο, στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής τον Βιερίνια (δεξιά) και τον Ελ Ζαρ (αριστερά), σε ρόλο οργανωτή τον Ίβιτς και προωθημένο τον Σαλπιγγίδη.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε