Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Τα…μπέρδεψε ο πατέρας του Φιγκερόα – Δεν ανησυχεί ο Παναθηναϊκός

Τα…μπέρδεψε ο πατέρας του Φιγκερόα – Δεν ανησυχεί ο Παναθηναϊκός

Ο πατέρας του Λουτσιάνο Φιγκερόα με δηλώσεις του σε ιστοσελίδα υποστήριξε ότι ο Αργεντινός επιθετικός δεν είναι ελεύθερος από την Εμελέκ, κάτι που σημαίνει πως δεν μπορεί να προχωρήσει η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Δεν ανησυχούν οι “πράσινοι” που περιμένουν τον παίκτη την Παρασκευή στην Αθήνα.

Ο πατέρας του Λουτσιάνο Φιγκερόα προκαλεί αναστάτωση στις τάξεις του Παναθηναϊκού κι αυτό γιατί με δηλώσεις του υποστηρίζει πως ο γιος του δεν έχει λύσει ακόμα το συμβόλαιο του με την Εμελέκ και παράλληλα δεν έχει συμφωνήσει με το τριφύλλι.

Εάν αποδειχθεί ότι ο 32χρονος επιθετικός δεν έχει μείνει ελεύθερος πριν τις 31 Ιανουαρίου, αλλά αντίθετα δεσμεύεται με την ομάδα του Εκουαδόρ, σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει το δικαίωμα να τον χρησιμοποιήσει έως το τέλος της σεζόν, εφόσον προχωρήσει στην απόκτησή του.

Πάντως, από τον Παναθηναϊκό υποστήριζαν ότι η ενημέρωση που έχουν από τον ατζέντη του Αργεντινού και τον Ούγκο Βαρέλα, είναι πως ο Φιγκερόα έχει αποδεσμευτεί και μπορεί να υπογράψει συμβόλαιο. Μάλιστα, οι “πράσινοι” περιμένουν τον 32χρονο φορ την Παρασκευή στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικά τεστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε