Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Τελειώνει άμεσα του Βαλβέρδε

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η ήττα από τον ΠΑΟΚ και τα όσα ακολούθησαν έκαμψαν και τις τελευταίες αντιρρήσεις στην “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ για τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Η απόφαση για την επιστροφή του Βάσκου έχει παρθεί και αναμένονται σύντομα εξελίξεις.

Μία από τις χειρότερες περιόδους στην σύγχρονη ιστορία του διανύει ο Ολυμπιακός. Για πρώτη φορά οι Πειραιώτες μετά από 14 χρόνια δεν θα συμμετάσχουν σε προκριματική φάση ή σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ήττα από τον ΠΑΟΚ υποχρέωσε και τους τελευταίους να καταλάβουν ότι πρόκειται για τέλος εποχής.
 
Στην ΠΑΕ αναγνωρίζουν τις ευθύνες που υπάρχουν και παραδέχονται πως τα λάθη που έχουν γίνει είναι πολλά. Ο Σωκράτης Κόκκαλης ψάχνει τρόπους για να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο και το πρώτο του μέλημα είναι η πρόσληψη ενός προπονητή που θα κάνει “κλικ” στον κόσμο και θα έχει τα εχέγγυα για να χτίσει την ομάδα από την αρχή. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι ο πρώτος στόχος εδώ και καιρό ωστόσο το θέμα δεν είχε προχωρήσει λόγω κάποιων αντιρρήσεων που υπήρχαν μέσα στην ΠΑΕ. Τώρα ούτε αυτές υπάρχουν και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει αποφασίσει για την επιστροφή του Βάσκου τεχνικού.
 
Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, θέλει και το θέμα είναι εάν θέλει και ο Βαλβέρδε. Ίσως ο Ισπανός τεχνικός να έχει αλλάξει γνώμη με τα όσα συμβαίνουν στον Πειραιά, ίσως να θέλει πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ από αυτό που θα του δώσει ο Κόκκαλης, ωστόσο όλα αυτά θα τα μάθουμε σύντομα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε