Τετάρτη, 8 Μαΐ
20oC Αθήνα

Τέλος ο Σπαλέτι απ’τη Ρόμα! Ο διάδοχος και το… μέλλον

ΦΩΤΟ twitter.com/OfficialASRoma
ΦΩΤΟ twitter.com/OfficialASRoma

Οι “τζιαλορίσι” ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι, ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα τον Ιανουάριο του 2016.

Ο Ιταλός προπονητής οδήγησε τη Ρώμα στη δεύτερη θέση της Serie A και την απευθείας πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Στην πρώτη του θητεία, από το 2005 μέχρι το 2009, είχε κατακτήσει δύο κύπελλα και ένα σούπερ Καπ.

“Θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στον Σπαλέτι για την εξαιρετική δουλειά που έκανε και την προσφορά του από τη στιγμή που επέστρεψε. Κάτω από την τεχνική του καθοδήγηση η ομάδα κέρδισε περισσότερους βαθμούς και πέτυχε περισσότερα γκολ από ό,τι σε όλη την ιστορία της. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία”, δήλωσε ο πρόεδρος της Ρόμα, Τζιμ Παλότα.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ ο Σπαλέτι θ’ αναλάβει την Ιντερ και ο Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο θα είναι ο διάδοχος του.

Ο Ντι Φραντσέσκο αγωνίστηκε στους “τζιαλορόσι” από το 1997 μέχρι το 2001 κατακτώντας ένα πρωτάθλημα. Ο 47χρονος προπονητής έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στη Σασουόλο, με την οποία δεσμεύεται μέχρι το 2019, ωστόσο έχει ρήτρα αποδέσμευσης 3 εκατ. ευρώ και η διοίκηση της Ρόμα φέρεται δέχτηκε να την ενεργοποιήσει.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε