Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Το NewsIt στην προπόνηση του Ολυμπιακού και της Μπαρτσελόνα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι “ερυθρόλευκοι” έκαναν το απόγευμα της Πέμπτης τη μοναδική επί τουρκικού εδάφους προπόνησή τους, στο “Σινάν Ερντέμ”. Το “παρών” έδωσαν και οι Αγγελόπουλοι. Το NewsIt βρέθηκε εκεί, όπως και σε αυτή της Μπαρτσελόνα. Δείτε ΦΩΤΟ.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έδωσε τις τελευταίες εντολές πριν από το μεγάλο ματς με τους Καταλανούς, στους οποίους θα δώσουν κανονικά το “παρών” τόσο ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο (όπως δήλωσε ο ίδιος), όσο και ο Μπονιφάς Ν’ Ντονγκ.

Φωνάζει… παρών ο Ναβάρο: Θα παίξω σίγουρα!

Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος μαζί με τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργο Σκινδήλια παρακολούθησαν την προπόνηση των “ερυθρολεύκων” στο “Σινάν Ερντέμ”.

ΦΩΤΟ Newsports

Στις δηλώσεις τους οι παίκτες του Ολυμπιακού εμφανίστηκαν ανυπόμονοι για την αναμέτρηση με τους “μπλαουγκράνα” και ταυτόχρονα… προσγειωμένοι.

ΦΩΤΟ Newsports

Σπανούλης: “Είμαστε έτοιμοι. Δεν μας νοιάζει αν θα παίξει η δεν θα παίξει ο Ναβάρο. Σίγουρα ετοιμαζόμασταν να τον αντιμετωπίσουμε. Θα δούμε τελευταία στιγμή αν θα παίξει κ τότε θα προσαρμοστούμε. Έχουμε κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες να φτιάξουμε. Νομίζω ότι αύριο (σ.σ . την Παρασκευή) θα είμαστε καθόλα έτοιμοι για το παιχνίδι’.

Χάινς: “Αυτό που πρέπει να προσέξουμε πριν απ’ οτιδήποτε άλλο είναι το γρήγορο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα. Δεν θέλω να δω το γρήγορο παιχνίδι της μέσα στο γήπεδο. Αυτό που θέλω να δω είναι η καλή μας άμυνα”.

ΦΩΤΟ Newsports

Παπανικολάου: “Περιμένω πως και πως την αυριανή (σ.σ. Παρασκευή) μέρα εδώ και πάρα πολύ καιρό. Το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα είναι κάτι που το περιμένω απ την αρχή της σεζόν. Ελπίζω να είμαστε έτοιμοι γι αυτή την μεγάλη πρόκληση”.

Απ’ την μεριά της Μπαρτσελόνα, ο άλλοτε παίκτης του Μακεδονικού και του Περιστερίου, Πιτ Μάικλ, μίλησε για την αγάπη του για την Ελλάδα και τόνισε πως ο αγώνας κόντρα στους “ερυθρόλευκους” δεν θα είναι εύκολη μάχη.

ΦΩΤΟ Newsports

Μάικλ: “Την αγαπάω την Ελλάδα, έχω παίξει στην Ελλάδα,. Αύριο περιμένω μία μάχη. Είμαι προετοιμασμένος ψυχολογικά για μία τέτοια μάχη. Αν νομίζει κάποιος πως θα κερδίσουμε εύκολα χωρίς μάχη είναι γελασμένος”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε