Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

“Βράζουν” με Κωνσταντινέα Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός!

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Η κόντρα “αιωνίων” για τη διαιτησία καλά κρατεί. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είναι δυσαρεστημένοι από το διαιτητή του αγώνα Πανιώνιος-Παναθηναϊκός, ο οποίος πάντως δεν έκανε το μεγάλο λάθος και σίγουρα δεν έκρινε την αναμέτρηση στη Νέα Σμύρνη.

Μάχη εντυπώσεων δίνουν οι “αιώνιοι” αντίπαλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου αφού μετά τις ανακοινώσεις για την επιστροφή του Καλόπουλου στην ενεργό δράση και τις διαρροές που αφορούν τους ορισμούς των διαιτητών, ήρθε η ανεπίσημη κόντρα για τα σφυρίσματα του Κωνσταντινέα.

Έξαλλος ο Μαρινάκης με το διαιτητή του Πανιώνιος – Παναθηναϊκός

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης από το Λονδίνο που βρίσκεται, μιλώντας με τους συνεργάτες του εξέφρασε την απογοήτευση του και τον εκνευρισμό του για το πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού, το οποίο ήταν το πέμπτο που κερδίζουν οι πράσινοι φέτος. Ένα πέναλτι πάντως που ήταν καθαρό.

Αρρώστησε… αλλά ανάρρωσε – Ανατροπή και νίκη Παναθηναϊκού στην Πλατεία

Ούτε ο Παναθηναϊκός ήταν ικανοποιημένος από τον Κωνσταντινέα αφού θεωρούν οι άνθρωποι του ότι επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι του Πανιωνίου ενώ κάνουν αναφορά και στη φάση που χρεώθηκε φάουλ κατά των πράσινων, όταν ο Καπίνο έπιασε τη μπάλα εντός περιοχής αλλά ο διαιτητής έκρινε ότι βγήκε εκτός.

Η ουσία είναι ότι μετά από ένα ματς στο οποίο δεν έπαιξε ρόλο η διαιτησία, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός “σφάζονται” έστω και ανεπίσημα… Τι θα γίνει αν κάποια στιγμή ένας διαιτητής κρίνει το αποτέλεσμα με κάποιο λάθος του;

Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις της 13ης αγωνιστικής(VIDEO)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε