Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Χριστοβασίλης: Μιλά με Ολυμπιακό ο Ντε Βινσέντι

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα επιβεβαίωσε τις επαφές του Τόμας Ντε Βινσέντι με τον Ολυμπιακό. Όσον αφορά το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον παίκτη, τόνισε πως δεν έχει ενημερωθεί σχετικά!

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Χριστοβασίλης τόνισε στον “NovaΣΠΟΡ FM” :

-για το μέλλον του Ντε Βινσέντι: «Ο Ντε Βινσέντι είναι τέταρτη χρονιά στην ομάδα. Και πέρυσι είχε μια ικανοποιητική πορεία, αλλά φέτος βοηθήθηκε πολύ και από την ομάδα και τον τρόπο ανάπτυξης. Δυστυχώς για μας το συμβόλαιό του λήγει. Μπορεί το παιδί αυτή τη στιγμή να συμφωνήσει με όποια ομάδα θέλει. Εμείς του κάναμε μια προσφορά κι αν δεν βρει κάτι πιο ελκυστικό και ικανοποιητικό για τον ίδιο, θα παραμείνει στην ομάδα». 

– για τις επαφές του παίκτη με τους «αιώνιους»: «Υπήρχε συνάντηση του Ολυμπιακού με τον μάνατζερ του παίκτη και τον ποδοσφαιριστή και οι συζητήσεις συνεχίζονται. Δεν ξέρω πού θα καταλήξουν κι αυτή τη στιγμή ο ΠΑΣ δεν μπορεί να κάνει κάτι. Όσο για τον Παναθηναϊκό, απέναντι στον ΠΑΣ και σε μένα προσωπικά δεν έχει απευθυνθεί κανείς. Αν έχει μιλήσει κανείς με τον μάνατζερ του παίκτη ή τον ίδιο, δεν το γνωρίζω και δεν είναι υποχρεωμένοι να μου το πούνε». 

Διαβάστε ακόμα…

“Γοήτευσε” την εξέδρα ο Πίνο – Στήριξη σε Μασάντο

Πίνο και…κερνώ! – Ποδαρικό με το “δεξί” για τον Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε