Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ζήτησε προστασία από την αστυνομία ο Μαρινάκης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Η κρισιμότητα της ρεβάνς του κυπέλλου ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός αλλά και το κλίμα που θεωρούν οι ερυθρόλευκοι ότι έχει δημιουργηθεί στη Θεσσαλονίκη τις τελευταίες ημέρες, οδήγησαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη στην αποστολή εγγράφου προς την ΕΛΑΣ.

Ο Ολυμπιακός ζητάει από την αστυνομία να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε η αποστολή της ομάδας να φτάσει χωρίς πρόβλημα από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο και εν συνεχεία στο γήπεδο της Τούμπας.

Αν και το ματς της Τετάρτης θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, πολλοί είναι οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ που καλούν τα μέλη τους να πάνε έξω από το γήπεδο και να στηρίξουν την ομάδα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν αναμένεται να συνοδεύσει την ομάδα, όπως έκανε στην Τρίπολη και στον Βόλο αλλά θέλει να είναι σίγουρος ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά.

Πάντως και η διοίκηση του ΠΑΟΚ έχει λάβει τα μέτρα της ώστε να μην δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα που θα στοιχίσει αρχικά στην ίδια. Με ανακοίνωση της κάλεσε τους φίλους της ομάδας να προστατεύσουν το σύλλογο λέγοντας χαρακτηριστικά: “Να υπάρχει ΠΑΟΚ και μετά το βράδυ της Τετάρτης”

Χαβίτο: Το καλοκαίρι επιστρέφω στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε