Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Άλμα σωτηρίας έκανε ο Ατρόμητος

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας εκτός έδρας νίκη πήρε ο Ατρόμητος, επικρατώντας με 1-0 του Πανσερραϊκού χάρη σε γκολ του Αναστασάκου. “Βυθίστηκαν” οι σερραίοι που πλέον έχουν δύσκολο έργο.

Το ματς δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και είναι χαρακτηριστικό ότι δεν υπήρχε ουσιαστικά φάση μέχρι το 82′! Τα πάντα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες βάδιζαν σε ένα στείρο 0-0 αλλά ο Αναστασάκος είχε διαφορετική άποψη.

Ο Σφακιανάκης σέντραρε και ο επιθετικός του Ατρομήτου με κεφαλιά παραβίασε την εστία του Ράντμαν, σκοράροντας σε δεύτερο συνεχόμενο ματς.

Ουσιαστική αντίδραση των γηπεδούχων δεν υπήρξε αφού το μόνο που μπόρεσαν να κάνουν ήταν η ευκαιρία του Μπέλιτς δύο λεπτά μετά την επίτευξη του τέρματος των φιλοξενούμενων.

Ο Ατρόμητος έφτασε στους 25 βαθμούς και πλέον απέχει έξι από την επικίνδυνη ζώνη.

Πανσερραϊκός: Ράντμαν, Αλβάρεζ, Άμο, Γεωργιάδης, Παπάζογλου, Σίντιτς (80′ Κις) Σουμπίνιο (54′ Λεοζίνιο), Μπέλιτς, Ντάλε, Μαβενέ, Πάρκερ

Ατρόμητος: Μιχαηλίδης, Νάστος, Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας, Καμαρά (57′ Μπρίτο), Αναστασάκος, Σφακιανάκης, Σαγκανόφσκι, Τάτος (68′ Σαρμιέντο), Ολιβέιρα, Δάρλας (78′ Σαμπού)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε