Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Ανοίγει τα χαρτιά του ο Ζαγοράκης – Υπέγραψαν Ρομπέρ, Τσουκαλάς

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Την Πέμπτη στις 13:30 θα γίνει η πολυαναμενόμενη συνέντευξη Τύπου του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην οποία θα κάνει τον απολογισμό της σεζόν που πέρασε και θα παρουσιάσει το πλάνο για την επόμενη. Μόνο η ανακοίνωση μένει για τον Ρομπέρ. Υπέγραψε για 4 χρόνια ο Τσουκαλάς.

Υπέγραψε για 4 χρόνια ο Τσουκαλάς

Για όλους και για όλα αναμένεται να μιλήσει ο Θόδωρης Ζαγοράκης στην συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει το μεσημέρι της Πέμπτης. Ο πρόεδρος της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ δεν θα είναι μόνος του, καθώς θα έχει στο πάνελ και τα μέλη της διοίκησης στην οποία εδώ και λίγες εβδομάδες συμπεριλαμβάνονται και οι Μπάνε Πρέλεβιτς, Πάνος Ραπτόπουλος και Θανάσης Χατζόπουλος.

 
Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:
 
“Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011, ο Θοδωρής Ζαγοράκης και η Διοίκηση θα παραθέσουν Συνέντευξη Τύπου στις 13:30, στη Αίθουσα Συνεντεύξεων του γηπέδου της Τούμπας”.
 
 
Την ίδια ώρα, στα μεταγραφικά, ο Γάλλος μέσος Μπερτράν Ρομπέρ αποκάλυψε ο ίδιος πως έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο για δύο χρόνια με τον ΠΑΟΚ με την ΠΑΕ να μην αρνείται την είδηση.
 
Συγκεκριμένα, ο Ρομπέρ, τόνισε στην ιστοσελίδα Clicanoo.re: “Επέλεξα τον ΠΑΟΚ με τον οποίο υπέγραψα για δύο σεζόν. Μ ‘αρέσει στην Ελλάδα και θα ήθελα να συνεχίσω την περιπέτεια εδώ. Θα μπορούσα να περιμένω και άλλες προτάσεις, αλλά δεν ήθελα να χάσω αυτή τη μεγάλη ευκαιρία. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα από τα καλύτερα κλαμπ στο πρωτάθλημα και η ατμόσφαιρα του γηπέδου είναι εξαιρετική”.
 
Επίσης, ο πρώην μέσος του Πανθρακικού αναφέρθηκε και στον νέο τεχνικό του ΠΑΟΚ, τον Λάζλο Μπόλονι λέγοντας: “Πρόκειται για έναν… κύριο του ποδοσφαίρου, είναι πολύ αυστηρός και στην Γαλλία δεν έχει αποτύχει. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι σε πολύ καλό επίπεδο και άνθρωποι είναι τρελοί για το ποδόσφαιρο εδώ. Έχω αρκετά να ζήσω εδώ πριν επιστρέψω στην Γαλλία“.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε