Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ανώμαλη προσγείωση, ΠΑΟ – Σταντάρ 1-3

Σκυμμένα κεφάλια και απογοήτευση στον Παναθηναϊκό
Σκυμμένα κεφάλια και απογοήτευση στον Παναθηναϊκό, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Καταδικαστική ήττα με 3-1 από την Σταντάρ Λιέγης γνώρισε ο Παναθηναϊκός που ήταν αγνώριστος σε σχέση με τα ματς κόντρα στη Ρόμα.

Ένα καταστροφικό πρώτο τέταρτο ήταν αρκετό για να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό σε μία ήττα που ουσιαστικά τον θέτει εκτός συνέχειας του Europa League. Αν και όλα γίνονται στο ποδόσφαιρο πλέον οι πράσινοι χρειάζεται να σκοράρουν τρεις φορές στο Βέλγιο για να πάρουν την πρόκριση.

Οι πολλές αλλαγές του Νίκου Νιόπλια στο αρχικό σχήμα δεν βοήθησαν καθόλου τους πράσινους που βρέθηκαν από νωρίς με την πλάτη στον τοίχο. Στο 8′ ο Βίτσελ κέρδισε τη μονομαχία στον αέρα από τον Δάρλα και άνοιξε το σκορ.

Αν και οι 50.000 περίπου φίλοι του τριφυλλιού δεν σταμάτησαν να τραγουδούν, εντούτοις οι παίκτες δεν τους αποζημείωσαν. Στο 16΄ ένα ολέθριο λάθος του Γκαλίνοβιτς έδωσε την ευκαιρία στον Μίλαν Γιοβάνοβιτς να διπλασιάσει τα τέρματα των Βέλγων.

Ο Κροάτης τερματοφύλακας τα “άκουσε” από την εξέδρα που τον αποδοκίμαζε σε κάθε του επαφή με την μπάλα από εκείνο το σημείο και μετά.

Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να απειλήσει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου και μετά την ανάπαυλα ο Νιόπλιας προχώρησε σε δύο αλλαγές. Νίνης και Λέτο έδωσαν τη θέση τους στους Καραγκούνη και Σαλπιγγίδη.

Οι πράσινοι ευτύχισαν να σκοράρουν μόλις στο 3ο λεπτό του δεύτερου μέρους με την κεφαλιά του Βύντρα αλλά το γκολ αυτό δεν ξύπνησε τους παίκτες. Η Σταντάρ με σχετική ευκολία κράτησε μακριά από την περιοχή του Μπολάτ τον Σισέ και την παρέα του και χτύπαγε στην κόντρα.

Σε μία τέτοια ο Ντε Καμάρκο πήρε ασίστ από τον Γιοβάνοβιτς και πλάσαρε τον Γκαλίνοβιτς γράφοντας το τελικό Παναθηναϊκός – Σταντάρ 1-3.

Αμέσως μετά ο Δάρλας τραυματίστηκε και αναγκάστηκε να αποχωρήσει αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες αφού είχαν ολοκληρωθεί οι τρεις αλλαγές. Στις καθυστερήσεις ο Σιμάο αντίκρυσε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.

Παναθηναϊκός: Γκαλίνοβιτς, Βύντρα, Σαριέγκι, Καντέ, Δάρλας, Σιμάο, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Νίνης (46′ Καραγκούνης), Λέτο (46′ Σαλπιγγίδης), Ρουκάβινα (71′ Χριστοδουλόπουλος), Σισέ.

Σταντάρ Λιέγης: Μπολάτ, Σαρ, Βίκτορ Ράμος, Νικέζ (66′ Μανγκαλά), Ντεφούρ (21′ Μεχντί Καρτσέλα Γκονζάλες), Ντε Καμάργκο, Γιοβάνοβιτς (79′ Νταλμά), Μποκανί, Βίτσελ, Γκέρσον, Καμοτσάτο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε