Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Άντρες έτοιμοι για… όλα – Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (19:30)

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Στο άδειο Ολυμπιακό Στάδιο “πράσινοι” και “ασπρόμαυροι” κοντράρονται στο σημαντικότερο ματς της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Superleague. Τα πλάνα του Νιόπλια και του Δερμιτζάκη.

Δύο ομάδες που δεν έχουν ξεκινήσει και με τον καλύτερο τρόπο την σεζόν. Δύο προπονητές που έχουν ακούσει πολλά και ένας παίκτης που ξέρει όσο κανένας άλλος αυτά τα παιχνίδια.
 
Περιθώρια για απώλειες δεν υπάρχουν. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ σε μία αναμέτρηση που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του κοινού στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν τον κόσμο τους, δεν θα έχουν τον Νίνη, τον Λέτο και τον Γκοβού αλλά άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης για αυτούς δεν υπάρχει. Ο Νίκος Νιόπλιας αναμένεται να δώσει για πρώτη φορά φανέλα βασικού στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.
 
Πιθανή ενδεκάδα ΠΑΟ: Ο Κοζανίτης τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Τζόρβα, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Βύντρα, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ και Σπυρόπουλο. Την τριπλέτα στο κέντρο θα αποτελέσουν οι Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης και Καραγκούνης. Δεξί εξτρέμ θα είναι ο Λουίς Γκαρσία, αριστερό ο Χριστοδουλόπουλος και στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Σισέ.
 
Ο ΠΑΟΚ, όπως και ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του έναν αγωνιστικό γολγοθά καθώς μέσα σε δύο μήνες καλείται να δώσει 15 πολύ σημαντικά παιχνίδια. Ο Παύλος Δερμιτζάκης εκμεταλλεύτηκε την διακοπή για να επαναφέρει την ηρεμία στην ομάδα μετά την ήττα στο ντέρμπι από τον Άρη και όσα ακολούθησαν. Ο Μουσλίμοβιτς αναμένεται να πάρει θέση στην κορυφή της επίθεσης.
 
Πιθανή ενδεκάδα ΠΑΟΚ: Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Κρέσιτς ενώ στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, οι Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Μαλεζά και Σακελλαρίου. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα βρίσκονται οι Γκαρσία και Βιτόλο, έχοντας στα άκρα τους Σαλπιγγίδη και Βιεϊρίνια. Πιο μπροστά θα παίξει ο Ίβιτς, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μουσλίμοβιτς.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε