Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Απέφυγε να απαντήσει “ανοικτά” για την Εθνική ο Βιεϊρίνια

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ δήλωσε κολακευμένος για την πρόθεση της ΕΠΟ να τον εντάξει στην Εθνική, αποφεύγοντας όμως να εκφράσει ξεκάθαρα τις προθέσεις του και τονίζοντας πως “… νιώθω περήφανος για το ενδιαφέρον, αλλά είναι πολύ ωραία να κάνεις προπόνηση με παίκτες όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο”.
 
Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός τόνισε ακόμα πως είναι αφοσιωμένος στον “δικέφαλο του Βορρά”, ενώ αναφέρθηκε και στην διεύρυνση της οικογένειας του.
 
Τα όσα δήλωσε στο “Αθλητικό Metropolis”:

Σχετικά με τη συμμετοχή του στην 23άδα της Εθνικής Πορτογαλίας για τα ματς με τη Βοσνία: “Είναι πολύ ωραίο να είσαι μέσα στην επιλογή των 23 παικτών της χώρας σου και να κάνεις ξανά προπόνηση με παίκτες όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Νιώθω περήφανος και μόνο ότι βρίσκομαι σε αυτό το γκρουπ”, ανέφερε εμφανώς ενθουσιασμένος για την κλήση του στους Ίβηρες.
 
Ερωτώμενος για το αν σκέφτεται ακόμη να αγωνιστεί και μέρα με την Εθνική Ελλάδας, προσπάθησε να αποφύγει με έξυπνο τρόπο να απαντήσει. “Είμαι περήφανος που πολλοί στην Ελλάδα θέλουν να παίξουν στην Εθνική, όμως προς το παρόν βλέπω μόνο τον ΠΑΟΚ. Θέλω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για να πραγματοποιεί η ομάδα μου τους στόχους της. Όλα τα υπόλοιπα θα τα δούμε σύντομα”.

Τέλος, ο Βιεϊρίνια δεν έκρυψε την χαρά του για την… διεύρυνση της οικογένειάς του. “Είμαι περήφανος και για τα δύο κορίτσια μου, τη σύντροφό μου και την κόρη μου. Το απόγευμα περνάω πολλές ώρες με την κόρη μου. Είναι για μένα μια άλλη ζωή. Σίγουρα η ψυχολογία μου είναι ανεβασμένη”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε