Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Διαμαντίδης: Πρέπει να γίνει κάτι με τα επεισόδια πριν να είναι αργά

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο μεγάλος άτυχος του τέταρτου τελικού έζησε πιο κοντά από κάθε άλλον παίκτη του Παναθηναϊκού την επίθεση στον Μπουρούση και στους υπόλοιπους, μιας και προσπάθησε να τους προστατεύσει και μετά το τέλος του ματς καταδίκασε τη συμπεριφορά των ανεγκέφαλων.

“Αισθάνομαι πολύ όμορφα. Υπήρχε κόσμος που μας αμφισβήτησε στην αρχή της σεζόν. Όμως εμείς ήμασταν συγκεντρωμένοι, δουλέψαμε και καταφέραμε να πάρουμε το πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και δεν μπορούμε να κάνουμε συγκρίσεις αν είναι καλύτεροι από εμάς. Είναι ισοδύναμοι με εμάς. Όλα τα φετινά ματς κρίθηκαν σε μικρές λεπτομέρειες όμως στην σειρά των τελικών ήμασταν ένα κλικ καλύτεροι.

Όσον αφορά σήμερα, πρωταγωνιστές ήταν οι συμπαίκτες μου που έκαναν πολύ καλή δουλειά στο παρκέ. Συγχαρητήρια στον Καλάθη και τον Φώτση.

Επίσης θέλω να πω πως λυπάμαι για όλα τα παιδιά γιατί έκαναν σκληρή δουλειά εδώ και 8 μήνες και είναι πολύ άσχημα όσα έγιναν σήμερα. Το έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ. Πρέπει να γίνει οπωσδήποτε κάτι πριν να είναι αργά. Εννοείται πως για ότι συμβαίνει φταίμε κι εμείς” δήλωσε ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε