Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Διαπραγμάτευση Φλαμένγκο – ΠΑΟ για Ζιλμπέρτο Σίλβα!

Χαιρετάει τον Παναθηναϊκό ο Σίλβα; ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο μάνατζερ του βραζιλιάνου επιμένει να ανακινεί θέμα πώλησης του παίκτη. Αυτή τη φορά προχώρησε ένα βήμα παρακάτω αφού ”αποκάλυψε” ότι οι πράσινοι συζητούν με την Φλαμένγκο…

Αν και ο Παναθηναϊκός ξεκαθαρίζει σε όλους τους τόνους ότι ο Ζιλμπέρτο δεν πωλείται εντούτοις ο μάνατζερ του παίκτη επιμένει.

Με δηλώσεις του σε βραζιλιάνικη ιστοσελίδα κάνει λόγο για συζητήσεις των πράσινων με την Φλαμένγκο με αντικείμενο την ανταλλαγή Κλέμπερσον – Ζιλμπέρτο.

“Ακόμα βρισκόμαστε στα αρχικά στάδια. Υπάρχει ενδιαφέρον από τη Φλαμένγκο για τον Ζιλμπέρτο και από τον Παναθηναϊκό για τον Κλέμπερ. Από την πλευρά του Ζιλμπέρτο, θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα διαπραγμάτευση, διότι αγωνίζεται πάρα πολύ καιρό εκτός Βραζιλίας. Ο Κλέμπερσον είναι ανοιχτός να δεχτεί μια τέτοια πρόταση και θα τον απασχολήσει σοβαρά. Είναι φίλος μου και γνωρίζω ότι βλέπει την προοπτική με καλό μάτι. Είναι λογικό ότι οι ομάδες πρέπει να πάρουν εγγυήσεις και να δείξουν καλές προθέσεις, αλλά θέλουν να προασπίσουν τα συμφέροντας τους.
 
Πρώτα πρέπει να ακούσουμε τι ζητάει ο Παναθηναϊκός. Όταν οι ομάδες φτάσουν σε συμφωνία, τότε θα υπάρξουν επαφές με τους ποδοσφαιριστές, θα τακτοποιήσουμε τις λεπτομέρειες και θα γίνει το ντιλ. Θα ήταν το καλύτερο να το λύσουμε σύντομα, γιατί ο Ζιλμπέρτο θα βρίσκεται στη Βραζιλία για διακοπές έως την Πέμπτη. Παρόλα αυτά, ξέρουμε ότι μια τέτοια διαπραγμάτεση μπορεί να τραβήξει μέρες. Αφήστε μας να το δουλέψουμε και περιμένει για νέα.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε