Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

“Έγκλημα κατά της Ελλάδας”!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Αιχμές για την διαιτησία με αφορμή τον χρόνο των καθυστερήσεων, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, άφησε ο πρόεδρος της ΑΕΚ κατά την αποχώρηση του από το ΟΑΚΑ. Στο ίδιο μήκος κύματος και “κύκλοι” της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Περαστικό χαρακτήρισε τον Αδαμίδη ο Μώραλης για να απαντήσει και πάλι ο πρόεδρος της ΑΕΚ! Δείτε το βίντεο.

Ο “Ζορό” τον… σκότωσε στο φινάλε

Ο Σταύρος Αδαμίδης χρησιμοποίησε ακριβώς την ίδια έκφραση που είχε χρησιμοποιήσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά τον αγώνα του Άρη με τον Παναθηναϊκό.

 
Σήμερα γίναμε μάρτυρες ενός εγκλήματος κατά της Ελλάδας, καθώς ο διαιτητής κράτησε μόνο επτά λεπτά καθυστερήσεις”, τόνισε κατά την έξοδο του από το ΟΑΚΑ ο πρόεδρος της ΑΕΚ.

Η διαιτησία στο ντέρμπι δεν έμεινε ασχολίαστη ούτε από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κύκλοι της οποίας ανέφεραν: “Εγινε έγκλημα κατά της Ελλάδας! Δεν κρατήθηκαν καθυστερήσεις μέχρι να ισοφαρίσει ο Ολυμπιακός. Κακώς ο διαιτητής δεν συνέχισε το παιχνίδι όσο χρειαζόταν”.

Οι δηλώσεις του προέδρου της ΑΕΚ προκάλεσαν την οργισμένη απάντηση του Ολυμπιακού μέσω του Γιάννη Μώραλη.

Μετά τις δηλώσεις του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού ο Στάυρος Αδαμίδης απάντησε με δηλώσεις του στον Sentra 103,3.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΑΕΚ είπε:

“Δεν με ενδιαφέρει η θέση του ΠΑΟ. Ειλικρινά πρώτη φορά το ακούω ότι είπαν κάτι ανάλογο. Ακουσα τον κ. Μώραλη που με χαρακτήρισε περαστικό από το ποδόσφαιρο. Είδαμε την πρόοδο του ποδοσφαίρου με τον κ. Μώραλη στις διοικήσεις του Ολυμπιακού. Δεν είμαι επαγγελματίας παράγοντας σαν κι αυτόν. Δέχομαι τον χαρακτηρισμό του με χαρά. Θέλω να μείνω για λίγο και να βοηθήσω την ΑΕΚ να κάνει ένα βήμα μπροστά. Είμαι ο μόνος που έχει εκφράσει παράπονα για διαιτησία; Ο Ολυμπιακός από την 1η αγωνιστική κάνει παράπονα όχι μόνο για δικά του ματς. Τον κ. Μώραλη τον χαιρέτησα και του είπα καλή επιτυχία πριν το ματς. Μου εξέφρασαν παράπονα για τη φιλοξενία οι κ. Μητρόπουλος και Τσιρώνης και τους είπα ότι βεβαίως θα το κοιτάξουμε.
Συγγνώμη που πανηγύρισα τη νίκη με τους παίκτες! Εγώ ούτε πήγα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, ούτε πλησίασα. Πήγα μόνο στα δικά μας να πανηγυρίσω. Ανακοινώσεις δεν θα βγάλουμε για τη διαιτησία, αλλά δεν ήταν μόνο οι καθυστερήσεις. Δεν πρέπει να πετάμε, ούτε να απογοητευόμαστε”.
 
Για το γεγονός ότι οι δηλώσεις παραγόντων ρίχνουν… λάδι στη φωτιά είπε: “Εχετε δίκιο. Όμως αν η διαιτησία βελτιωθεί θα βγούμε πρώτοι να το πούμε. Όταν χάσαμε από Καβάλα, ΠΑΟΚ δώσαμε συγχαρητήρια σε Ζαγοράκη, Ψωμιάδη. Άλλοι δεν δέχονται τις ήττες, εμείς τις δεχόμαστε”.
 
Για την κόντρα με τον Ολυμπιακό: “Δεν είμαι επαγγελματίας παράγοντας. Είμαι εδώ για να προασπίσω συμφέροντα ΑΕΚ. Δέχομαι επιθέσεις από τον κ. Μαρινάκη. Ανήθικες, ανούσιες κι άδικες! Εμείς ασκούμε κριτική όταν έχουμε λόγο να το κάνουμε. Δεν έχω τίποτα προσωπικό με τον κ. Μαρινάκη ειλικρινά. Μόνο ως πρόεδρο της Σούπερ Λίγκα. Θέλω να δω τον Ολυμπιακό να βοηθάει στην πρόοδο ποδοσφαίρου και να συνεργαστώ μαζί του, όμως δεν βλέπω τέτοια διάθεση”.
 
Για δημοσιεύματα του Τύπου για την μεταγραφή του Σκόκο: “Αυτά είναι αστεία. Τι εννοείτε ότι η μεταγραφή έγινε με λεφτά του ΠΑΟ; Είναι όλα για γέλια. Αν είναι να έρθουμε σε κόντρα με τον ΠΑΟ για το καλό της ομάδας θα το κάνουμε. Υπάρχουν κάποιες διοικήσεις που δεν μπορείς να συνεννοηθείς μαζί τους”.
 
Στη συνέχεια κλήθηκε να απαντήσει γιατί δεν έχει θέσει η ΑΕΚ θέμα προέδρου στη Λίγκα: “Εμείς είπαμε την επόμενη φορά κατά την οποία εμείς θα κρίνουμε, θα τεθεί θέμα προέδρου. Τώρα δεν τίθεται. Μιλήσαμε έντονα με Μαρινάκη κι ελπίζω να βελτιωθεί. Αν όχι θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε