Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Εκτός ο Καστίγιο, ντεμπούτο Βράνιες

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Ο Μεξικανός επιθετικός πλήρωσε το ντεφορμάρισμα και την ίωση που τον ταλαιπωρεί και αποκλείστηκε από την αποστολή του Άρη για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Αντίθετα εκεί θα βρίσκεται για πρώτη φορά ο Γιούριτσα Βράνιες.

Ψάχνοντας την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα ο Άρης φιλοξενείται από την ΑΕΚ το απόγευμα της Κυριακής. Ο Σάκης Τσιώλης εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμών με τους Τσέζαρεκ, Γκαρσία και Σολτάνι να βρίσκονται εκτός “μάχης”, ενώ κλινήρης λόγω εμπύρετης ίωσης είναι ο Καστίγιο.
 
Με αυτά τα δεδομένα ο Έλληνας τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή για το κρίσιμο παιχνίδι στο Ολυμπιακό Στάδιο η οποία αποτελείται από τους: Βελλίδη, Γιακούποβιτς, Νέτο, Μίσελ, Βράνιες, Λαζαρίδη, Σανκαρέ, Ντίκο, Παπαστεριανό, Παπαζαχαρία, Πρίττα, Φατί, Καπετάνο, Ουμπίδεζ, Ακόστα, Ιάκομπ, Τριανταφυλλάκο, Καζναφέρη και Τόχα.
 
Όσον αφορά το σχήμα που προτίθεται να παρατάξει ο Τσιώλης, ο Βελλίδης θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια, οι Σανκαρέ, Λαζαρίδης στο κέντρο της άμυνας και οι Παπαστεριανός, Μίσελ στα άκρα, ενώ στην μεσαία γραμμή θα είναι πιθανότατα Πρίττας και Τόχα, με τον Φατί μπροστά τους. Οι Ακόστα και Ούμπιντες θα είναι στις πτέρυγες της επίθεσης, ενώ ελλείψει άλλων επιλογών, ο Γιάκομπ θα είναι ο μοναδικός προωθημένος στην επίθεση.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε