Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Επιστρέφει αποφασισμένος ο Βαλβέρδε – Χάιλαντ: Με ενδιαφέρει ο Ολυμπιακός

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Βάσκος τεχνικός μετά την τριήμερη παραμονή του στην Ισπανία φαίνεται ότι έχει κατασταλάξει για το μέλλον του και θα ανακοινώσει την απόφαση του στον Μαρινάκη την Πέμπτη. Ο μέσος της Ζούλτε Βάρεγκεμ, Καλίμ Χάιλαντ εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί στους ερυθρόλευκους.

Σε ρυθμούς Βαλβέρδε κονούνται στον Ολυμπιακό αφού έφτασε η ημέρα που θα μάθουν την απόφαση του τεχνικού της ομάδας.

Ο Βάσκος βρέθηκε για τρεις ημέρες στην Ισπανία, συζήτησε με την οικογένεια του και στο ραντεβού που θα έχει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη την πέμπτη θα ενημερώσει για τις προθέσεις του.

Οι ερυθρόλευκοι είναι αισιόδοξοι ότι ο Βαλβέρδε θα μείνει και την επόμενη χρονιά στο Λιμάνι.

Χάιλαντ: Θα με ενδιέφερε ο Ολυμπιακός

Ο 27χρονος μέσος της Ζούλτε Βάρεγκεμ με δηλώσεις του στην Sportday τόνισε ότι τον ενδιαφέρει η προοπτική να αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ:

“Ξέρω τον Ολυμπιακό αρκετά καλά, όπως επίσης και το ότι θα παίζει και την επόμενη περίοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Άρχισα να τον παρακολουθώ όταν πήγε ο Ριβάλντο σε αυτόν, ένας από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου. Στη συγκεκριμένη διοργάνωση θέλω πολύ να παίξω και ασφαλώς θα με ενδιέφερε μια τέτοια προοπτική. Με μεταγραφικά θέματα ασχολείται ο ατζέντης μου και δεν μπορώ να πω κάτι αυτή τη στιγμή. Είναι αλήθεια ότι πρόσφατα κατέφτασαν προτάσεις από Άντερλεχτ και Σταντάρ και φυσικά δεν ήμουν εγώ που τις απέρριψα, αλλά η ομάδα μου, η Ζούλτε Βάρεγκεμ.”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε