Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

“Έβρεξε” μπαλάκια του τένις σε ποδοσφαιρικό αγώνα

Οι οπαδοί της Βασιλείας και της Λουκέρνης, διαμαρτυρήθηκαν ρίχνοντας χιλιάδες μπαλάκια του τένις στον αγωνιστικό χώρο, γιατί άλλαξε ώρα του μεταξύ τους αγώνα, για χάρη του Φέντερερ. Δείτε το βίντεο.

Η Βασιλεία είναι η πρωτοπόρος του ελβετικού πρωταθλήματος και το ντέρμπι με την δεύτερη της βαθμολογίας, Λουκέρνη, ήταν κατά τη γνώμη των οπαδών των δύο ομάδων, το σπουδαιότερο αθλητικό γεγονός της Κυριακής. Παραταύτα, ο αγώνας τένις του Ρότζερ Φέντερερ με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, για το τουρνουά της Βασιλείας, έκανε τους διοργανωτές σε συνεργασία με την ελβετική τηλεόραση, να μεταφέρουν το ματς στις 12.45 το μεσημέρι, έτσι ώστε να έχει τελειώσει μέχρι τις 15.00, που άρχιζε ο αγώνας τένις.

Αυτό δεν…πέρασε έτσι από τους οπαδούς της Βασιλείας που βρήκαν έναν έξυπνο τρόπο να διαμαρτυρηθούν, ρίχνοντας μπαλάκια τένις στον αγωνιστικό χώρο, λίγο μετά την έναρξη του ντέρμπι.

Όταν το προσωπικό του γηπέδου μάζεψε τα μπαλάκια, οι οπαδοί το έπανέλαβαν , προκαλώντας εκ νέου καθυστέρηση στον αγώνα.  Για την ιστορία ο αγώνας έληξε ισόπαλος 1-1, ενώ ο Φέντερερ, ο οποίος είναι ο πιο διάσημος οπαδός της Βασιλείας, κατέκτησε το τουρνουά τένις της πόλης, για 4η φορά τα τελευταία 5 χρόνια.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε