Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Ευχή και κατάρα…

ΦΩΤΟ GAZZETTA.GR

Η καριέρα του ξεκίνησε με ένα όνομα. Εκείνο που τον βοήθησε να ανέβει κι εκείνο που τον κυνηγάει παντού! Το gazzetta.gr παρουσιάζει τις καλύτερες και τις χειρότερες στιγμές του Μανωλά στην ΑΕΚ.

1. Το ντεμπούτο και το γκολ…

Το όνειρό του έγινε πραγματικότητα το καλοκαίρι του 2009. Μετά από περιπλανήσεις, συλλογή εμπειριών και συνεχή δουλειά και προσπάθεια, ο Κώστας Μανωλάς θα υπέγραφε συμβόλαιο στην ΑΕΚ. Το δώρο ενηλικίωσής του ήταν διαφορετικό από εκείνα που παίρνουν οι περισσότεροι έφηβοι, όμως η πρώτη του συμμετοχή θα αργούσε. Ήρθε στις 13 Μαρτίου στον αγώνα με την Καβάλα, όταν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς εξαιτίας των προβλημάτων τραυματισμών θα τον ξεκινήσει βασικό. «Είμαι ευχαριστημένος που αγωνίστηκα στην αγαπημένη μου ομάδα. Ήταν ένα όνειρο για μένα. Θα κάνω ότι μπορώ για να αποδείξω ότι αξίζω να παίζω στην ΑΕΚ».

Μέσα στους επόμενους δύο μήνες θα καθιερωθεί στην ΑΕΚ και στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, θα κάνει ό,τι πάντα συνηθιζόταν στην οικογένεια! Θα ματώσει! Το γκολ του στο έκτο λεπτό του αγώνα θα συνοδευτεί από ένα συντριπτικό κάταγμα στο ιγμόρειο, που θα τον αναγκάσει να αποχωρήσει από το παιχνίδι και εν συνεχεία στο χειρουργείο.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr

Συμφώνησε με Ντνιεπρ ο Μανωλάς

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε