Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Για τα… λιοντάρια

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ένας τραγικός Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τον υποβιβασμένο Πανσερραϊκό με 1-0 και γλίτωσε από μεγαλύτερο σκορ λόγω Κοτσόλη. Κίνδυνος να χαθεί το +3 στα πλέι-οφ για τους “πράσινους”.

 
Χωρίς φαντασία και ανύπαρκτος επιθετικά (παρόλο που αγωνίστηκε σε μεγάλο μέρος με όλα του τα “όπλα”) ο Παναθηναϊκός δεν δικαιούταν να πάρει κάτι περισσότερο από την ήττα αφήνοντας με την απογοήτευση και τους 500 οπαδούς που βρέθηκαν στις εξέδρες του δημοτικού γηπέδου στις Σέρρες.
 
Πλέον, το “τριφύλλι” κινδυνεύει να χάσει και το σημαντικό προβάδισμα του +3 στην βαθμολογία που θα προκύψει ενόψει των πλέι όφ, καθώς αν έχει και άλλη βαθμολογική απώλεια στα δύο επόμενα ματς (με Αστέρα Τρίπολης και Ολυμπιακό Βόλου) σε σχέση με τους ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό Βόλου τότε θα μπει στους αγώνες κατάταξης με έναν βαθμό λιγότερο (+2).
 
Οι “πράσινοι” απείλησαν μόνο στο 95΄(!) την εστία του Ράντμαν, ενώ ο Πανσερραϊκός εκτός από το γκολ του Γεωργιάδη στο 44΄(μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Ανάκογλου) έφτασε κοντά στο γκολ με τον Πάρκερ στο 6΄ και το 39΄ και τον Μπέλιτς στο 67’΄με τον Κοτσόλη να απαντά με εντυπωσιακές επεμβάσεις.
 
Πανσερραϊκός (Παύλος Δημητρίου): Ράντμαν, Τριανταφύλλου, Ντιόγκο, Κάστρο (88′ Λεοζίνιο), Παπάζογλου, Τσέρλα, Γεωργιάδης, Ανάκογλου (74′ Σουμπίνιο), Νταλέ, Μπέλιτς, Πάρκερ (73′ Σιντιτς).
 
Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Κοτσόλης, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Βύντρα, Σπυρόπουλος (62′ Γκοβού), Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Χριστοδουλόπουλος, Μαρίνος (46′ Νίνης), Λέτο, Πετρόπουλος.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε