Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Γιαννάκης: Είμαι ευτυχισμένος που είμαι στην παρέα σας

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού που ίσως διανύει τις τελευταίες του ώρες στον Πειραιά, παρέθεσε γεύμα στους παίκτες της ομάδας και τους μίλησε για τη φετινή πορεία αλλά και το αύριο…

Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν μάι χρονιά που δεν μπορεί να χαρακτηριστεί επιτυχημένη, αφού έχασαν το πρωτάθλημα που ήταν βασικός στόχος τους, αλλά σίγουρα έκαναν ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρυσι.

Κατέκτησαν το κύπελλο και έφτασαν στον τελικό της Ευρωλίγκας. Για πολλούς αυτά δεν μπορούν να αποτελούν επιτυχία για μία ομάδα με μπάτζετ 36 εκ. ευρώ.

Το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων βρίσκει τον Ολυμπιακό σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Οι Αγγελόπουλοι καλούνται να λάβουν σημαντικές αποφάσεις, πρώτη αυτή του προπονητή.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης σύμφωνα με όλες τις ενδείξει θα αποτελέσει παρελθόν. Μετά τον τελικό της “ντροπής” ο “δράκος” του ελληνικού μπάσκετ μίλησε στους παίκτες σε γεύμα που τους παρέθεσε.

“Υπήρχαν αρκετές καλές στιγμές μέσα στη χρονιά κι ελπίζω να έχετε μάθει κάτι από αυτές. Οποίος θέλει να φτάσει ψηλά δουλεύει κάτω από μεγάλη πίεση. Φτάσατε μισό βήμα πριν την κορυφή, ίσως και να ‘στε και στην κορυφή. Η ζωή είναι δική σας και πρέπει να πάρετε τα καλύτερα ως μπασκετμπολίστες και ως άνθρωποι.
 
Για να πάρετε αυτό που τους χαρίσαμε φέτος, πρέπει να μάθετε να μη θυμώνετε, κι αυτό που εσάς σας στενοχωρεί να μην το κάνετε στο διπλανό σας. Το κυριότερο είναι να ανακαλύψετε τον εαυτό σας.
 

Είμαι χαρούμενος που είμαι στην παρέα σας, κάθε μέρα μαθαίνω κάτι, κι από σας έμαθα πολλά. Πιστεύω πολύ σε σας, αλλά επειδή έχετε ταλέντο παρασύρεστε εύκολα. Καλή ξεκούραση, σκεφτείτε και γίνετε καλύτεροι. Μη σταματάτε να δουλεύετε το μυαλό σας και το σώμα σας. Η επόμενη μέρα είναι καλύτερη από τη χτεσινή” ήταν κάποια από αυτά που είπε στους παίκτες στο αποχαιρετιστήριο(;) γεύμα. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε