Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Γκουαρδιόλα: Ήμουν λίγο χαζός

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα ανασκεύασε την δήλωση που προκάλεσε αναταραχή στους Καταλανούς την προηγούμενη εβδομάδα και με την οποία είχε προαναγγείλει την αποχώρηση του.

Ο δημοσιογράφος δεν έκανε ότι είχαμε συμφωνήσει. Ήμουν λίγο χαζός και αυτός ήταν πολύ έξυπνος , ας τ’ αφήσουμε έτσι“, ήταν το πρώτο σχόλιο του για να εξηγήσει: “Απλά είπα πως όταν είσαι σε μια ομάδα επί τέσσερα χρόνια είσαι προφανώς κοντά στο τέλος. Αυτό είναι το φυσιολογικό. Κάποιος άλλος κάποια στιγμή θα πάρει τη θέση μου“, κατέληξε ο Πέπ Γκουαρδιόλα που έχει συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα ως το καλοκαίρι του 2012.
 
Αναφερόμενος στο φετινό πρωτάθλημα και τη διαφορά των οκτώ βαθμών που έχει πάρει από τη Ρεάλ, ο τεχνικός των Καταλανών ήταν απόλυτος. “Αν θεωρήσουμε ότι πήραμε το πρωτάθλημα, θα το χάσουμε. Τα πρωταθλήματα κερδίζονται όταν διασφαλιστούν και μαθηματικά. Η Ρεαλ είναι μεγάλη ομάδα και θα παλέψει ως το τέλος για να ανατρέψει τα δεδομένα. Η διαφορά πράγματι είναι η μεγαλύτερη που έχουμε πάρει φέτος αλλά στον αθλητισμό αυτές οι διαφορές ανατρέπονται”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε