Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Γόντικας: Δεν ήταν “ήττα” ο Νέμεθ – Στην Καβάλα ο Γκαλίνοβιτς

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ξεκαθάρισε ότι δεν θα γίνει άλλη μετεγγραφή αν δεν αποχωρήσουν πρώτα 4-5 παίκτες, μίλησε για την περίπτωση Νέμεθ ενώ αποκάλυψε και τη μεταγγραφή του Γκαλίνοβιτς στην Καβάλα.

Με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra, ο Δημήτρης Γόντικας θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους όσον αφορά στην περίπτωση Νέμεθ και τα όσα γράφονται για επικοινωνιακή ήττα του Παναθηναϊκού:

“Είπαμε έχουμε προτεραιότητα να αποχωρήσουν κάποιοι παίκτες. Αν γινόταν αυτό και άδειαζαν θέσεις, θα κοιτάζαμε για μπακ-απ. Δεν σημαίνει ότι είχαμε βάλει σκοπό να αγοράσουμε τον παίκτη. Δεν κάναμε κουβέντες μόνο με την Λίβερπουλ, κάναμε έρευνες, για 10 παίκτες, για μια σειρά παικτών που πληρούν τα κριτήρια και μέσα σε αυτούς ήταν και ο συγκεκριμένος παίκτης. Κακώς μίλησαν για επικοινωνιακή ήττα. Είπαμε από τότε που αναλάβαμε ότι το χειρότερο πράγμα είναι να καταφεύγει κανείς στην ονοματολογία. Αυτή είναι η τακτική και οι στόχοι του σωματείου.”

Για το αν θα αποκτηθεί άλλος παίκτης:

“Δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα πάρουμε παίκτη. Προτεραιότητα είναι η αποχώρηση και αποδέσμευση παικτών. Αν ολοκληρωθεί στο βαθμό που επιθυμούμε και προκύψει κάποια περίπτωση, τότε θα δούμε.”

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποκάλυψε ότι ο Μάριο Γκαλίνοβιτς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Καβάλα αφού ξεπεράστηκαν τα εμπόδια που είχαν δημιουργηθεί.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε