Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

H νίκη-βάλσαμο και οι προσπάθειες για Βιέρα, Ανάκογλου

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Το νικηφόρο πέρασμα του Παναθηναϊκού από την Κέρκυρα ήταν το καλύτερο φάρμακο μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη. Πλέον οι πράσινοι τρέχουν για να προλάβουν να ολοκληρώσουν μία ή δύο μετεγγραφές μέχρι τις 31 Αυγούστου.

Ο Ζεσουάλντο Φερέιρα έχει ζητήσει από τους διοικούντες να αποκτηθεί τουλάχιστον ένας ποδοσφαιριστής που θα δώσει άμεσα λύση στην ομάδα. Η νίκη στην Κέρκυρα δεν μπόρεσε να σκεπάσει τις αδυναμίες που υπάρχουν στο “πράσινο” ρόστερ και γι’ αυτό αναμένεται να γίνουν προσπάθειες για ενίσχυση.

Ο Ούγκο Βιέρα αποτελεί τον διακαή πόθο του Πορτογάλου τεχνικού, μιας και τα όσα έχει δείξει ως τώρα ο Τοτσέ μόνο ενθαρρυντικά δεν είναι. Το πρόβλημα με τον Βιέρα είναι οι αξιώσεις της Ζιλ Βιθέντε αφού οι Πορτογάλοι αξιώνουν περίπου 1 εκ. ευρώ για να παραχωρήσουν τον παίκτη.

Εκτός από τον επιθετικό από τον 23χρονο επιθετικό, ο Παναθηναϊκός κάνει προσπάθειες να αποκτήσει τον Δημήτρη Ανάκογλου. Ο Πανσερραϊκός αξιώνει 400.000 ευρώ, ποσό που δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν οι πράσινοι. Ο Δημήτρης Γόντικας θα έχει νέα συνάντηση με τον Πέτρο Θεοδωρίδη και θα προσπαθήσει να πείσει τον πρόεδρο των Σερραίων να μειώσει τις απαιτήσεις του.

Ο Παναθηναϊκός… ζει – Πέρασε από την Κέρκυρα και ηρέμησε

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε