Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Η Άρσεναλ παρακολουθεί τον Κουμουρτζί

Ο Κουμουρτζί απασχολεί Παναθηναϊκό
Ο Κουμουρτζί απασχολεί Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Άρσεναλ, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Το όνομα του Μπερνάρντ Κουμουρτζί αναμένεται να πρωταγωνιστήσει το προσεχές καλοκαίρι. Ο σκάουτερ της Άρσεναλ αποκάλυψε ότι τον παρακολουθεί την ώρα που ο μάνατζερ του παίκτη δηλώνει ότι ΠΑΟ, ΟΣΦΠ και ΠΑΟΚ ενδιαφέρονται.

Ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Άρσεναλ, Στιβ Ρόουλι μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον μέσο του Πανιωνίου τονίζοντας ότι έχει όλα τα απαραίτητα προσόντα για να πρωταγωνιστήσει στο Αγγλικό πρωτάθλημα.

Από την πλευρά του ο μάνατζερ του Γκανέζου μίλησε για το ενδιαφέρον των κανονιέρηδων, αλλά και για αυτό των ελληνικών ομάδων.

“Ο Κουμορτζί έχει ικανότητες που θα μπορούσαν να ήταν χρήσιμες για την Άρσεναλ. Είναι ψηλός όπως οι περισσότεροι Αφρικανοί που έρχονται στην Άρσεναλ και μπορεί να διασπά τις αντίπαλες άμυνες με τις επιθετικές του αρετές.
Παρόλο που το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι τόσο δυνατό όσο το αγγλικό, διαθέτει συνέπεια και σωστή νοοτροπία στο παιχνίδι του, στοιχεία που κεντρίζουν την προσοχή. Είναι μεταξύ των καλύτερων ποδοσφαιριστών στην Ελλάδα και μπορεί κάλλιστα να πετύχει 12-15 γκολ τη σεζόν στην Αγγλία, γιατί όταν έχεις ποιοτικούς παίκτες δίπλα σου, μπορείς εύκολα να σκοράρεις. 

Γνωρίζω το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, αλλά οι επόμενες εβδομάδες θα αποδειχθούν καθοριστικές για το μέλλον του.”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε