Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

“Καζάνι” που βράζει η Εθνική – Άλλοι 2 παίκτες είναι έτοιμοι να αποχωρήσουν

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Μετά τους Κυργιάκο, Αμανατίδη άλλοι δύο παίκτες είναι έτοιμοι να αποχωρήσουν από την Εθνική ομάδα. Πρόκειται για τον Φάνη Γκέκα και τον Αλέξανδρο Τζόρβα. Κάκιστο το κλίμα στα αποδυτήρια.

Άλλη μία “βόμβα” αναμένεται να σκάσει στην Εθνική ομάδα. Ο Φάνης Γκέκας φέρεται να έχει ενημερώσει τους συμπαίκτες του για την πρόθεση του να αποχωρήσει από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ο διεθνής επιθετικός είχε, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τάκη Φύσσα τον οποίο και ενημέρωσε για την απόφαση του που φαίνεται να είναι ειλημμένη.

Ο Γκέκας εμφανίζεται χολωμένος από συμπαίκτη του, το όνομα του οποίου δεν αποκλείεται να γίνει γνωστό όταν αποφασίσει να αποχωρήσει και επίσημα. Αυτό μπορεί να γίνει και σήμερα.

Ο φορ της Άιντραχτ είχε πει στους συμπαίκτες του πριν τους αγώνες με Γεωργία και Κροατία ότι αν δεν ήταν βασικός θα έφευγε από την ομάδα.

Τον ίδιο δρόμο ίσως ακολουθήσει και ο Αλέξανδρος Τζόρβας ενώ υπάρχουν φήμες που κάνουν λόγο και για τρίτο παίκτη.

Όπως είναι λογικό ο Φερνάντο Σάντος είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος από την όλη κατάσταση, αφού κινδυνεύει μέσα σε λίγους μήνες να χάσει 5 βασικά στελέχη της Εθνικής ομάδας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε