Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Κόντρα στην Νάπολι η “ερυθρόλευκη” πρόβα τζεναράλε – Παρουσίαση σε ευρωπαϊκά πρότυπα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Στο Σαν Πάολο κόντρα στην Νάπολι του Καβάνι και του Χάμσικ θα δώσει το τελευταίο του φιλικό ο Ολυμπιακός. Παρουσιάζονται την Πέμπτη οι 5 Έλληνες παίκτες που αποκτήθηκαν και οι οποίοι θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο και θα κάνουν κόλπα με τη μπάλα. Ζαρντίμ: “Πρώτα τα φιλικά, μετά οι μεταγραφές”.

Έναν πολύ δυνατό αντίπαλο επέλεξαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ώστε να τεστάρουν τις δυνατότητες της ομάδας λίγο πριν την έναρξη της σεζόν. Η Κυπελλούχος Ιταλίας, Νάπολι θα υποδεχθεί τους “ερυθρόλευκους” στις 19 Αυγούστου, όπως γνωστοποίησαν με μία λιτή ανακοίνωση οι Πειραιώτες.

“Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα με την ιταλική Νάπολι, στις 19 Αυγούστου, στο γήπεδο Σαν Πάολο». 

Στο πλαίσιο της καλοκαιρινής τους προετοιμασίας οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν επίσης Αϊντραχτ Μπραουνσβάικ (14/7) και Αλάνια Βλαντικαφκάζ (16/7) στην Αυστρία, ενώ θα δώσει μια σειρά από φιλικά στην Πορτογαλία κόντρα σε Μπελενένσες (24/7), Μπράγκα (26/7) και Νιούκαστλ (27/7)”.

Παράλληλα όπως έγινε γνωστό η παρουσίαση των μεταγραφών αλλάζει και γίνεται στα ευρωπαϊκά πρότυπα, αρχής γενομένης από την Πέμπτη.

Οι Κώστας Μανωλάς, Δημήτρης Σιόβας, Ανδρέας Τάτος, Παναγιώτης Βλαχοδήμος και Ανδρέας Γιαννιώτης αφού κάνουν δηλώσεις στην αίθουσα Τύπου, στη συνέχεια θα πατήσουν τον αγωνιστικό χώρο στο “Γ. Καραϊσκάκης” φορώντας την φανέλα της ομάδας και θα κάνουν διάφορα κόλπα με τη μπάλα.

Η συγκεκριμένη διαδικασία συνηθίζεται στο εξωτερικό και ιδιαίτερα στην Ισπανία.

Ζαρντίμ: Πρώτα τα φιλικά, μετά οι μεταγραφές

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε