Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ξέσπασμα Δέλλα: Δολοφόνοι και εγκληματίες των γηπέδων να πάνε φυλακή

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Τα μπουκάλια που πέταξαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ εξόργισαν τον Τραϊανό Δέλλα ο οποίος θα καταθέσει μηνύσεις κατά αγνώστων. Για πρωτόγνωρες εικόνες, δολοφόνους και εγκληματίες μίλησε ο διεθνής αμυντικός.

Ο Δέλλας αφού αρχικά ζήτησε συγγνώμη για την αντίδραση του να γυρίσει προς την εξέδρα και να προσπαθήσει να πετάξει πίσω τα μπουκάλια, στη συνέχεια μίλησε με πολύ σκληρά λόγια για τους οπαδούς που προχώρησαν σε τέτοιες ενέργειες.

“Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή μου, τους φιλάθλους της ΑΕΚ αλλά και αυτούς του ΠΑΟΚ που δημιούργησαν ωραία ατμόσφαιρα σήμερα. Η ενέργεια μου ‘ήταν αν μη τι άλλο απαράδεκτη άλλα κάποια στιγμή θα πρέπει να μάθουμε σε αυτή τη χώρα ότι παίζουμε μπάλα και ότι δεν είμαστε στο Κολοσσαίο που τους πετάμε όλους μέσα στα λιοντάρια.
 
Αυτή τη στιγμή θα καταθέσω μήνυση κατά παντός υπευθύνου, κάτι που δεν έχει να κάνει καθόλου με τον ΠΑΟΚ, αλλά έχει να κάνει με τους δολοφόνους που πετάνε μπουκάλια 1,5 λίτρου αναψυκτικού, που αν σε πετύχει ένα έχει τελειώσει.
 
Έχω οικογένεια και παιδιά όπως όλοι οι ποδοσφαιριστές. Κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσουν αυτά και κάποιος να μπει στη φυλακή. Θα ήθελα να ζητήσω τη βοήθεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της αστυνομίας, μέσω του κλειστού κυκλώματος που υπάρχει σε κάθε γήπεδο, να βρούμε τους υπαίτιους που ανάγκασαν και εμένα να κάνω αυτή την απαράδεκτη ενέργεια.
 
Ζητώ συγγνώμη από όλους αλλά κυρίως από τα μικρά παιδιά, όμως νομίζω ότι αυτό ίσως αφυπνίσει κάποιους και ίσως γίνει κάτι. Ο τέταρτος διαιτητής θα έπρεπε να κάνει κάτι και δεν το έκανε. Πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία του κόσμου. Ο άνθρωπος που πέταξε μπουκάλι είναι κοινός εγκληματίας. Ήθελε να σκοτώσει άνθρωπο. Θέλω τη βοήθεια του ΠΑΟΚ για να βρούμε αυτούς του εγκληματίες. 1.5 λίτρο μπουκάλι δεν έχω δει ποτέ να πέφτει σε κανένα γήπεδο. Εγώ θα τιμωρηθώ αλλά κάποιος πρέπει να τιμωρηθεί και από αυτούς. Ας βγει ο κύριος που πέταξε το μπουκάλι να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη. Δεν θα το κάνει όμως αλλά θα κρυφτεί πίσω από τον κόσμο της κερκίδας.”
 
Όσον αφορά στο αγωνιστικό είπε: “Περνάει σε δεύτερη μοίρα ο ΠΑΟΚ ευτύχισε να βάλει δύο γκολ σε δύο φάσεις, η ΑΕΚ έχει δύσκολη συνέχεια αλλά δεν θα τα παρατήσουμε. Ο διαιτητής δεν έπαιξε ρόλο στο αποτέλεσμα.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε