Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Λε-άλλα κόλπα, Εργοτέλης – Λάρισα 2-1

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Λεάλ έφτιαξε το πρώτο και πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του στη νίκη επί της Λάρισας με 2-1, δίνοντας την δυνατότητα στους Κρητικούς να ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν… όλα τα λεφτά στο Ηράκλειο. Με την ολοκλήρωσή του, είχαν σημειωθεί τρία τέρματα, ένα πέναλτι και μια κόκκινη κάρτα…

Ολα ξεκίνησαν στο 9ο μόλις λεπτό όταν έπειτα από εξαιρετική κίνηση του Λεάλ, ο Αμπάρης απέκρουσε προσωρινά, ήρθε όμως ο Ρομάνο και πλάσαρε από κοντά, κάνοντας το 1-0 για τον Εργοτέλη. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν άμεσα και αφού η κεφαλιά του Μπούντιμιρ πέρασε ανεκμετάλλευτη στο 16’, ήρθε στο 18’ ο Κανόμπιο να περάσει δύο αμυντικούς των γηπεδούχων και να πλασάρει τον Δασκαλάκη, φέρνοντας το ματς στα… ίσια.

Ομως η… χαρά δεν κράτησε πολύ για την Λάρισα. Στο 26’ κι ενώ είχε προηγηθεί ακόμη ένα σουτ από τον Λεάλ, ο Ταλ γκρέμισε τον Μπούντιμιρ μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής καταλόγισε την εσχάτη των ποινών, δείχνοντας παράλληλα την κόκκινη κάρτα στον παίκτη της Λάρισας. Την ώρα που ο Ταλ έπαιρνε τον δρόμο για τα αποδυτήρια, ο Λεάλ ευστοχούσε στο χτύπημα πέναλτι και χάριζε εκ νέου το προβάδισμα στους Κρητικούς.

 
Στο δεύτερο ημίχρονο και παρά το αριθμητικό μειονέκτημα η Λάρισα ήταν καλύτερη και δημιούργησε ευκαιρίες για την ισοφάριση. Ο Εργοτέλης απείλησε μόνο στο 87΄ όταν ο Νταμπίζας ανέτρεψε τον Μπούντιμιρ, ο διαιτητής έδειξε πέναλτι αλλά ο Λεάλ το εκτέλεσε στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

 
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Δασκαλάκης, Γιαλούσης, Ρομάνο, Μπέτο (76′ Ορφανός), Ρουμπάκης, Χίμπλινγκερ, Ολίσε, Σασιασβίλι, Φραγκουλάκης (90+4 Βίσιο), Μπούντιμιρ, Λεάλ (89′ Σαρρής).

ΛΑΡΙΣΑ: Αμπάρης, Νταμπίζας, Βενετίδης, Ταυλαρίδης, Σίμιτς (46′ Μπλάζεκ), Ταλ, Βούζας (28′ Βελάσκο), Ρομέου, Κουζέν, Κανόμπιο, Ιγκλέσιας (78′ Μακίνουα).
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε