Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Λέτο, ο νέος ηγέτης του Παναθηναϊκού έκανε… ντεμπούτο στη Δανία

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Τζιμπρίλ Σισέ μπορεί να έφυγε όμως ο Σεμπάστιαν Λέτο έδειξε από το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν έτοιμος να αναλάβει τον ρόλο του Γάλλου.

Ο Αργεντινός πήρε στις πλάτες του τον Παναθηναϊκό στην Δανία και με το γκολ που πέτυχε έχρισε φαβορί την ομάδα του για πρόκριση στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο, αυτό είναι το λιγότερο καθώς με την συνολικότερη παρουσία του ο Λέτο έδειξε έτοιμος να αναλάβει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Τζιμπρίλ Σισέ.
 
Είτε παίζοντας στα πλάγια, είτε πίσω από τον επιθετικό ή και ο ίδιος ως φουνταριστός ο Σεμπάστιαν Λέτο έχει αναδειχθεί σαν το σημαντικότερο όπλο του φετινού Παναθηναϊκού με τον Φερέιρα να του έχει δώσει τον ρόλο του ηγέτη. Προς ικανοποίηση του Πορτογάλου τεχνικού ο παίκτης ανταποκρίνεται άψογα μέχρι τώρα στο νέο του ρόλο, ενώ έχει κόψει τις περιττές ενέργειες και βοηθάει πολύ περισσότερο την ομάδα.
 
Η απόδοση του Αργεντινού στο ματς με την Οντένσε έδειξε πως μπορεί ο πιο ακριβοπληρωμένος, πλέον, παίκτης του “τριφυλλιού” να πάρει την ομάδα στις πλάτες και αυτό που περιμένουν όλοι από αυτόν είναι η διάρκεια


“Κοιμήθηκε” στο φινάλε ο ΠΑΟ – Ισόπαλος με την Οντένσε στη Δανία

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε