Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Με Μιραλάς σφράγισε νίκη και κορυφή ο Ολυμπιακός

ΦΩΤΟ NEWSIT.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με κεκτημένη ταχύτητα το ματς, προηγήθηκε 2-0 αλλά χαλάρωσε υπερβολικά δίνοντας το δικαίωμα στον Ολυμπιακό Βόλου να μειώσει. Στο τέλος ο Μιραλάς με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Ο Ολυμπιακός μπήκε με κεκτημένη ταχύτητα από την εμφάνιση κόντρα στον Αστέρα και ευτύχισε να προηγηθεί στην πρώτη του ουσιαστικά επίσκεψη στα καρέ του Γιακούποβιτς. Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων έχασε την μπάλα μετά από κόρνερ του Ιμπαγάσα και ο Τοροσίδης από κοντά άνοιξε το σκορ.

 
Οι παίκτες του Βαλβέρδε με τους Μιραλάς και Ιμπαγάσα να κάνουν ότι θέλουν στο γήπεδο, πίεσαν, έψαξαν και δεύτερο τέρμα για να καθαρίσουν ουσιαστικά το ματς.
 
Αυτό δεν άργησε να έρθει αφού στο 20′ ο Φουστέρ σούταρε η μπάλα κόντραρε πάνω στον Μιραλάς και κατέληξε στα δίχτυα του Ολυμπιακού Βόλου.
 
Ο Σάκης Τσιώλης έκανε την πρώτη του αλλαγή στο 25′ θέλοντας να αλλάξει την κακή εικόνα της ομάδας του. Πέρασε στο ματς τον Μπρέσκα αντικαθιστώντας τον Πέρεζ και κατάφερε τουλάχιστον να ισορροπήσει το παιχνίδι.
 
Οι γηπεδούχοι φάνηκαν ικανοποιημένοι από το υπέρ τους 2-0 και έριξαν ρυθμό. Έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν νωθρός, επαναπαυμένος στο προβάδισμα που είχε και έδωσε δικαιώματα στην ομάδα του Τσιώλη.
 
Οι φιλοξενούμενοι σιγά σιγά πήραν χώρο και κατάφεραν με μία εξαιρετική προσπάθεια τους στο 71′ να ξαναμπούν στο ματς. Ο Ούμπιντες από κοντά έστειλε τη μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία του Νικοπολίδη.
 
Οι παίκτες του Βαλβέρδε αγχώθηκαν και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Πάντως στο 82′ είχαν την ευκαιρία να σφραγίσουν τη νίκη τους αλλά ο Ριέρα αστόχησε από το σημείο του πέναλτι. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για τον καταλογισμό της εσχάτης των ποινών σε μαρκάρισμα του Ζαραδούκα στον Μιραλάς.
 
Ο Κέβιν Μιραλάς ήταν σε εκπληκτικό απόγευμα και με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα σφράγισε τη νίκη του Ολυμπιακού.
 
Αυτή ήταν η πέμπτη συνεχόμενη νίκη του ΟΣΦΠ, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου υποχρεώθηκε στην πρώτη του εκτός έδρας ήττα.

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Μπράβο, Μέλμπεργκ, Αβρ. Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Ντουντού, Ιμπαγάσα (68′ Γ. Παπαδόπουλος), Ριέρα (89′ Χολέμπας), Ρόμενταλ (79′ Φετφατζίδης), Φουστέρ, Μιραλάς.

Ολυμπιακός Βόλου: Γιακούποβιτς, Σανκαρέ, Ρόκας, Ψυχογιός, Ζαραδούκας, Τόμας, Αλβάρεζ, Ούμπιντες, Μόνχε, Σολάκης (53′ Καπετάνος), Πέρεζ (25′ Μπρέσκα).

Πριν την έναρξη του αγώνα ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Αχιλλέας Μπέον μπήκαν μαζί στο γήπεδο και κατευθύνθηκαν στην πλευρά που φιλοξενήθηκαν περίπου 500 παιδιά των ακαδημιών, τα οποία χώρισαν τους φιλάθλους των δύο ομάδων. Το NewsIt βρέθηκε στην εξέδρα και κατέγραψε τις πολύ όμορφες εικόνες.

Μετά το τέλος του αγώνα η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση:

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για την γενικότερη αναβάθμιση του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ο μεγαλομέτοχος της  Π.Α.Ε. κ. Βαγγέλης Μαρινάκης μαζί με τον ιδιοκτήτη της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ κ. Αχιλλέα Μπέο, επισκέφθηκαν σήμερα πριν από την έναρξη του αγώνα την εξέδρα στην οποία φιλοξενήθηκαν περίπου  600 παιδιά από την Ακαδημία του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά και από τις Σχολές Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού και συνομίλησαν μαζί τους, ενώ ακολούθως κάθισαν για λίγο στην θύρα 27 όπου βρέθηκαν οι φίλαθλοι της ομάδας του Βόλου.

Η κίνηση αυτή, σε συνδυασμό με τις πρόσφατες ενέργειες της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, όπως για παράδειγμα η συνάντηση με τους Θρησκευόμενους Κόκκινους Επιστήμονες, η αγορά και η διάθεση από την Π.Α.Ε. στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας 15.000 χιλιάδων βιβλίων από την τελευταία έκδοση των Θ.Κ.Ε. με τίτλο «Οπαδική Βία», δείχνει την βαθιά προσήλωση της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, αλλά και του κ. Μαρινάκη προσωπικά, στην αρχή ότι το ποδόσφαιρο είναι πρώτα και πάνω απ’ όλα διασκέδαση, κέφι, χαρά. Όλοι μαζί λοιπόν να προστατεύσουμε αυτό που  αγαπάμε, αυτό που μας αρέσει να απολαμβάνουμε κάθε Κυριακή. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε