Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Μέσι: Δεν ήθελα να φύγει ο Μαραντόνα

ΦΩΤΟ REUTERS
Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα και την Αργεντινής μίλησε για πρώτη φορά για το θέμα του προπονητή στην εθνική ομάδα τονίζοντας πως ήθελε την παραμονή του Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ο Λιονέλ Μέσι είχε μια ιδιαίτερη σχέση με τον Μαραντόνα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αμερικής καθώς ο προπονητής της “αλμπισελέστε” τον πρόσεχε σαν παιδί του. Ωστόσο μετά την βαριά ήττα της Αργεντινής από την Γερμανία στα προημιτελικά, η ομοσπονδία της νοτιοαμερικανικής χώρας αποφάσισε να μην συνεχίσει την συνεργασία της με τον Μαραντόνα και την προηγούμενη εβδομάδα τον αποδέσμευσε.
 
Φυσικά και δεν ήθελα να φύγει ο Μαραντόνα. Ηλπιζα να έμενε. Όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο, υπάρχουν πάντα πολλές αβεβαιότητες”, δήλωσε ο Μέσι σε συνέντευξη Τύπου πριν το φιλικό της Μπαρτσελόνα με την Γκουάν Πεκίνου που θα γίνει το Σάββατο.

Επιπλέον, ο Μέσι τάχθηκε υπέρ της απόκτησης του Τσεσκ Φάμπρεγκας στην Μπαρτσελόνα, ένα μεταγραφικό σίριαλ που φαίνεται να μην έχει τέλος: “Ανυπομονώ να παίξω με τον Φάμπρεγκας στην ίδια ομάδα μια μέρα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε