Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Μπάχαλο με Σάντσες!

Μπάχαλο με Σάντσες!
Την ώρα που στον Ολυμπιακό περιμένουν την απάντηση της Βαλενσιέν στην πρόταση που έχουν καταθέσει για τον Σάντσες, ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας μιλάει για προτάσεις πολλών ομάδων αλλά όχι των “ερυθρόλευκων” και ο Κολομβιανός χαφ εκτιμά πως θα αποχωρίσει μετά το Κόπα Αμέρικα.

Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν καταθέσει εδώ και αρκετό καιρό την πρόταση τους (2,5 εκατ. ευρώ) στην Βαλενσιέν για τον Κάρλος Σάντσες ζητώντας παράλληλα από την γαλλική ομάδα να απαντήσει πριν την έναρξη του Κόπα Αμέρικα, κάτι όμως που δεν έχει συμβεί ακόμα.
 
Την ίδια ώρα ο πρόεδρος της Βαλενσιέν, Φρανσίς Ντεκουριέρ, με δηλώσεις του στην “Sportday” περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Αναλυτικά:
 
“Δεν έχουμε επίσημη προσφορά από τον Ολυμπιακό. Όλα όσα ακούγονται είναι δουλειά των μάνατζερ. Υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες και μάλιστα κάποιες είναι πιο μπροστά από τον Ολυμπιακό, διότι έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση.
 
Δεν μπορώ να πω ποιες είναι, πάντως πολλές ομάδες ενδιαφέρονται. Δεν θέλω να πω για τα χρήματα, ο Κάρλος όμως είναι πολύτιμος ποδοσφαιριστής και πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο. Εγώ, πάντως, δεν έχω μιλήσει με κανέναν από τον Ολυμπιακό”.
 
Από την πλευρά του ο Κάρλος Σάντσες διέψευσε ουσιαστικά τον πρόεδρο της ομάδας του προκαλώντας νέα ερωτήματα για το τι πραγματικά συμβαίνει στην υπόθεση. Αναλυτικά:
 
“Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει επίσημη πρόταση. Δεν νομίζω, πάντως, ότι έχουν διάθεση να με δώσουν με 2,5 εκατομμύρια. Η Βαλενσιέν θα αποφασίσει μετά το Κόπα Αμέρικα”.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε