Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Οι Λέικερς στον Λευκό Οίκο

Θα συνεχίσει να παίζει μπάσκετ...παρά τα 49 του χρόνια
Θα συνεχίσει να παίζει μπάσκετ...παρά τα 49 του χρόνια, δήλωσε ο Μπάρακ Ομπάμα, ΦΩΤΟ REUTERS

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεξιώθηκε τους πρωταθλητές της περασμένης σεζόν του ΝΒΑ, για να τους τιμήσει και έκανε ένα μικρό διάλειμμα από τα προβλήματα που καλείται να επιλύσει.

“Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να παίζεις μπάσκετ. Το αμέσως καλύτερο είναι να παρακολουθείς έναν αγώνα μπάσκετ”, με αυτά τα λόγια ο Μπάρακ Ομπάμα υποδέχθηκε τους “λιμνανθρώπους”, τους οποίους συνεχάρη, έστω και καθυστερημένα, όπως παραδέχθηκε, για την επιτυχημένη πορεία του 2009.

 
Το κλίμα ήταν κάτι παραπάνω από ευχάριστο και σε αρκετές περιπτώσεις ο πρόεδρος των ΗΠΑ αστειεύτηκε με τους άσους του ΝΒΑ. “Ξέρω ότι ο Κόμπε αγωνίζεται με ένα σπασμένο δάχτυλο. Αν είχε συμβεί αυτό σε εμένα δεν θα σηκωνόμουν από το κρεβάτι”, είπε την στιγμή που ο ηγέτης των Λος Άντζελες Λέικερς, Κόμπε Μπράιαντ του παρέδωσε μια φανέλα της ομάδας που είχε τυπωμένο το όνομα του Ομπάμα.
 
Απευθυνόμενος στον σούπερσταρ-προπονητή, Φιλ Τζάκσον, τον κάλεσε να έρθει στο Κογκρέσο για να δώσει συμβουλές στους Δημοκρατικούς και τους Ρεπουμπλικάνους, έτσι ώστε να αρχίσουν να “παίζουν σαν ομάδα”, ενώ συνεχάρη τους παίκτες για την φιλανθρωπική τους δραστηριότητα και την οικονομική στήριξη τους στα θύματα του σεισμού της Αϊτής.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε