Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Οι προτάσεις του Χιμένεθ για τις μεταγραφές

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Μετά την επιβεβαίωση της παραμονής του στην ΑΕΚ ο Ισπανός τεχνικός συναντήθηκε με τον Σταύρο Αδαμίδη και τον Άρναρ Γκρέταρσον ζητώντας την προσθήκη τριών ποδοσφαιριστών. Ανανέωσε ο Γεωργέας. Νοτιάς: “Υπάρχουν πολλοί που θέλουν να βοηθήσουν”.

Νοτιάς: “Υπάρχουν πολλοί που θέλουν να βοηθήσουν”

Ανανέωσε ο Γεωργέας

Με δεδομένο πως οι Νασούτι και Ματέος αποχωρούν και συνυπολογίζοντας την ηλικία του Δέλλα που δεν του επιτρέπει να δώσει συνεχόμενα ματς υψηλού επίπεδου ο Μανόλο Χιμένεθ ζήτησε την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού. Επίσης προτεραιότητα για τον Ισπανό αποτελεί η ενίσχυση στα δεξιά της άμυνας αλλά και στην θέση του σέντερ φορ καθώς Μπλάνκο και Μπάχα ετοιμάζουν βαλίτσες.
 

Ο Σταύρος Αδαμίδης ξεκαθάρισε πως οι οικονομικές δυνατότητες της “Ένωσης” είναι περιορισμένες και πως στόχος είναι η μείωση του μπάτζετ, ωστόσο εξέφρασε την πίστη του πως με σωστές κινήσεις η ΑΕΚ θα παρουσιαστεί καλύτερη την επόμενη σεζόν.
 
Να σημειωθεί πως εκτός από τρεις παίκτες που ζήτησε ο Χιμένεθ δεν αποκλείεται να αποκτηθούν και άλλοι ποδοσφαιριστές αν κριθεί αναγκαίο και οικονομικά βιώσιμο για την ΠΑΕ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε